Gabbiano infrazona stovi Y-707 balta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gabbiano infrazona stovi Y-707 balta

Profesionali stovima infrazona Gabbiano Y-707 yra prietaisas, reikalingas tokioms procedūroms kaip dažymas, šviesinimas, priežiūra ar džiovinimas, taip pat permanentinio formavimo ir kitoms paslaugoms, kur naudinga aukšta temperatūra. Prietaisas ženkliai sumažina gydymo trukmę, leidžia priimti didesnį klientų skaičių, išlaikant aukštą salone teikiamų paslaugų kokybę.

Elektroninis parametrų reguliavimas labai palengvina kirpėjo darbą. Įrenginys turi intuityvų valdymo skydelį su aiškiu LCD ekranu, kad būtų lengva valdyti. Su jo pagalba galite efektyviai perjungti automatinius darbo režimus, savarankiškai nustatyti kiekvieno iš penkių oro srautų galią, temperatūrą (50-80°C diapazone) ir gydymo trukmę (nuo 1 iki 60 minučių). Tai žymiai pagerina įvairių procedūrų efektyvumą.

499,00 € (su PVM) 412,40 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Galimi darbo režimai

Darbo režimas gali būti pritaikytas individualiai pagal jūsų poreikius arba naudoti vieną iš penkių specialiai užprogramuotų funkcijų: džiovinimo, dažymo, priežiūros, poliravimo, nuolatinio sukimo. Kiekvienas iš jų turi specialiai pasirinktas nustatymus , kad pasiektų maksimalų procedūrų efektyvumą . Naudojant įrangą žymiai pagreitėja dažymo procesas, užtikrinamas didelis priežiūros priemonių įsisavinimas, užtikrinamas aukštas spalvos tvirtumas. Įrenginys yra puikus šildytuvės įrangos papildymas , gerokai gerinant paslaugų spektrą .

Paprastas, funkcionalus dizainas

Futuristinis korpusas iš tvirto baltos spalvos plastiko suteikia įrenginiui modernų ir unikalų išvaizdą, todėl jis tinka daugumai interjerų. Infrazonos pagrindas yra penkių kojų voras, aprūpintas mobiliumą užtikrinančiais ratais ir reguliuojamu 135-176 cm statyvu, kuris užtikrina patogų darbą ir pritaiko įrenginį įvairiems poreikiams.

Įrenginys matomas nuotraukoje.

Duomenys:

Spalva: baltos spalvos.

Temperatūros reglamentavimas: 508080 °C.

Penkiventilatorinis oro srautas.

Galios: 1500181800 Vt

. Įėjimo įtampos: 22040240 V.

147793