Automobilių plovykla Gabbiano Barber Marcus aukso-juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Automobilių plovykla Gabbiano Barber Marcus aukso-juoda

Įspūdinga "Gabiano Marcus" kirpyklos skalbyklė padidina darbo efektyvumą, palengvinant pagrindines plaukų priežiūros procedūras, tokias kaip plovimas, dažymas ir regeneravimas. Kompleksus dizainas užtikrina komfortą tiek šukuodams, tiek klientams, o vizualiai įdomi kėdė ir dekoratyvūs poliruoti elementai suteikia interjerui unikalų stilių.

Elegantiška kriauklė patogumui naudoti

Veiksmingai patrauklus juodas keraminis ploviklio puodelis, kurio gylis yra tinkamas, palengvina procedūrų atlikimą, užkertant kelią pernelyg daug vandens ar produktų, naudojamų procedūros metu, purškimui. Tai leidžia patogiai ir efektyviai teikti įvairias paslaugas . Puodelio pasukimo kampą galima reguliuoti, kad būtų lengva pritaikyti nustatymus individualiems poreikiams. Aukšta naudojamos medžiagos kokybė daro skalbimo priemonę ilgametę, atsparią spalvos pasikeitimams ir dėmėms, taip pat labai paprasta prižiūrėti. Nuolankus nugaras ir kontūrinis kaklas užtikrina pakankamą paramą ir komfortą plaudant galvą.

699,00 € (su PVM) 577,69 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Automobilio skalbimo mašina įrengta su maišytuvu, kuris leidžia lengvai gauti karštą ir šaltą vandenį. Tai leidžia reguliuoti temperatūrą pagal individualius klientų pageidavimus . Išsirinkta vieta vamzdžiui pakabinti palengvina darbą, o chromuotas užtaisas su specialiu tinkliniu filtru leidžia kontroliuoti vandens srautą ir išlaikyti aukštus higienos standartus salone. Vandens jungtis yra užpakalėje, aukso atspalvio estetiniu elementu, kuris leidžia lengvai paslėpti bet kokius vamzdžius. Automašinos yra suprojektuotos taip, kad būtų patogiau atlikti įvairias procedūras. Rankšluosčių laikiklis, kurį galima įdėti po rankšluosčiu, žymiai palengvina darbą.

Dekoratyvinio dizaino funkcinis baldai.

Tinkamai profiliuota kėdė, užpildyta tvirtos putos, užtikrina nugaros palaikymą ir todėl didelį komfortą. Iš dalies uždengtos, dekoruotos rankenėlės užtikrina tinkamą klientų rankų ir petų padėtį. Juodosios spalvos sintetinės odos dėžutė su estetine balta linija užtikrina ilgaamžiškumą ir paprastą valymą . Automobilių skalbimo mašinos originali, elegantiška išvaizda suteikia interjerui nepakartojamą išraišką, o įdomiai profiliuotas pagrindas ir kojos suteikia atsparumą. Į rinkinį įeina aukso spalvos komplekto detalės, įskaitant maišytuvą, dušo užtaisą ir specialius vamzdžius, užtikrinančius pilną darbo įrankių rinkinį.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Puodų medžiaga: keramika

Puodų spalva: juodi atspalviai

Apvalkos spalva: juodi atspalviai

Bazinė spalva: juodi atspalviai

Furnitūros spalva: auksiniai atspalviai

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

148418