Gabbiano Marcus kirpyklos kėdė, auksinė, juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gabbiano Marcus kirpyklos kėdė, auksinė, juoda

Įspūdinga Gabbiano Marcus kirpėjo kėdė yra stilingas baldas su efektyviu hidrauliniu keltuvu ir reguliuojama kojų atrama bei atlošu. Plačios pritaikymo galimybės leidžia kėdę pritaikyti prie šiuo metu atliekamos procedūros, o tai ženkliai padidina teikiamų paslaugų komfortą. Išskirtinė apdaila ir poliruoti elementai suteikia interjerui unikalaus stiliaus, o aukštas funkcionalumas užtikrina komfortą ir efektyvumą.

Patvarus hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės aukštį tarp 58-71 cm, net kai klientas sėdi kėdėje. Tai užtikrina ergonomiškesnę patirtį, užtikrinančią, kad sėdynės lygis gali būti reguliuojamas tiek kliento, tiek asmens, atliekančio procedūrą, ūgiui. Kėdė turi atloštą atlošą ir reguliuojamą pėdų atramą, kuri leidžia klientą paguldyti į patogią atlošimo padėtį. Šis nustatymas garantuoja geresnę prieigą tam tikrų paslaugų metu. Be to, galvos atrama pailgėja iki 20 cm ir užtikrina puikų galvos atramą, nes yra reguliuojama pagal individualius poreikius.

699,00 € (su PVM) 577,69 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Švelnia sėdynė garantuoja klientui patogumą procedūros metu. Konturinė nugaros dalis leidžia užimti patogią padėtį, užtikrinant puikią nugaros palaikymą, o tai ypač svarbu ilgametėse procedūrose. Sėdynės sukūrimas su visapusišku sukimosi mechanizmu padaro kirpėjo darbą efektyvesnį ir patogesnį. Švelnios rankenėlės, esančios tinkamu aukščiu, leidžia klientui tinkamai išdėstyti pečius – tai reiškia, kad jis nesugriauna galva į pečius ir nesislenkia, kas žymiai palengvina tikslių procedūrų atlikimą . Rankšluosčių ir džiovintuvų laikikliai, kuriuos galima įdėti po rankšluosčiu ir į kėdės nugarą, žymiai palengvina darbą.

Išskirtinis dizainas

Tvirta platus pagrindas konstrukcija užtikrina tvirtumą ir, todėl, aukštą komfortą naudojimas. Tvirtas, atsparus deformacijoms porolonas ir malonios pojūtis sintetinės odos apdaila užtikrina, kad baldai ilgai išsilaikytų ir būtų patogiai naudojami. Jie taip pat padaro įrangą drėgmės atsparią, patvarų ir lengvai prižiūrimą. Juodos spalvos apvalka su estetine linija suteikia jam unikalų charakterį. Dizaineriniai poliruoti dekoratyviniai elementai, primenantys vintažinį stilių, puikiai dera su kirpyklų atmosfera, sukuriant nuostabią atmosferą.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, priedas su pagrindu, kojų pagalvė, galvutėlis.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: apvali

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Spalvos: juodos ir aukso spalvos

148417