Gabbiano kirpykla automobilių plovykla Porto auksinė juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gabbiano kirpykla automobilių plovykla Porto auksinė juoda

Elegantiška kirpyklos automobilių plovykla Gabbiano Porto-GM buvo sukurta kaip praktiška profesionalios kirpyklos įranga. Palengvina pagrindines plaukų priežiūros procedūras, tokias kaip plovimas, dažymas ir regeneravimas. Integruotas dizainas suteikia patogumo naudoti tiek kirpėjams, tiek klientams, o vizualiai įdomi kėdė suteikia interjerui savito stiliaus.

Tinkamas balto keraminio praustuvo dubenėlio gylis apsaugo nuo pernelyg didelio vandens ar procedūrų metu naudojamų produktų purslų. Tai leidžia patogiai ir efektyviai teikti platų paslaugų spektrą. Dubenėlio kampą galima reguliuoti, todėl lengva pritaikyti pagal individualius poreikius. Dėl aukštos kokybės medžiagų praustuvas yra patvarus, atsparus spalvos pakitimui ir įbrėžimams, be to, jį labai lengva valyti. Tinkamai profiliuota apykaklė ir pasvirusi nugara suteikia atramą ir komfortą plaunant plaukus, o dėl patogaus juodo plastiko užvalkalo pirkėjas nepajus diskomforto nuo šalto keraminio paviršiaus.

749,00 € (su PVM) 619,01 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Praktinė automobilių plovykla yra aprūpinta kranu su maišytuvu, kuris užtikrina lengvą prieigą prie karšto ir šalto vandens. Tai palengvina temperatūros nustatymą pagal individualius klientų pageidavimus. Išskirtinė vieta vamzdžiui pakabinti palengvina darbą, o chromuotas užtaisas su specialiu tinkliniu filtru leidžia kontroliuoti vandens srautą ir išlaikyti aukštus higienos standartus salone. Vandens jungtis yra viduje pagrindo, kad būtų lengva paslėpti vamzdžius. Svarbus šio modelio privalumas yra skylė, palikta tarp nugaros ir sėdynės, kuri palengvina svetainės švarumą, leidžiant lengvai išvalyti purvą iš kiekvieno kėdės kampo. Automatinė skalbimo mašina yra suprojektuota taip, kad užtikrintų komfortą įvairiose procedūrose, užtikrinant pakankamą nugaros palaikymą. Funkcionalumo ir patogumo derinys daro darbą šukuose dar patogesnį .

Konturinė kėdė užtikrina pakankamą nugaros palaikymą ir, todėl, didelį komfortą. Geometrinės formos aukso atspalvio metaliniai rankenėlės leidžia tinkamai išdėstyti kliento pečius . Tvirtas, atsparus deformacijoms porolonas ir malonios juodos spalvos dirbtinės odos dangtelis užtikrina ilgaamžiškumą, patogų valymą ir patogų naudojimą ilgą laiką. Originalios, elegantiškos automobilio skalbimo įrangos išvaizda suteikia interjerui nepakartojamą išraišką. Į rinkinį įeina juodos spalvos komplekto detalės, įskaitant maišytuvą, dušą ir specialius vamzdžius, užtikrinančius pilną darbo įrankių rinkinį.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Puodų medžiaga: keramika

Puodų spalva: baltos spalvos

Apvalkos spalva: juodi atspalviai

Metalo elementų spalva: auksiniai atspalviai

Bazinė spalva: balti atspalviai

Furnitūros spalva: juodi atspalviai

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Pakuotės dydžiai: aukštis 110 cm, ilgis 117 cm, plotis 69 cm.

148038