Gabbiano Genoa šukuosena auksinis juodas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Gabbiano Genoa šukuosena auksinis juodas

Gabiano" - prabangus Italijos markas, pasižymintis patikimumu, kokybe ir estetika. Siūlyme pateikiamas didelis funkcinių salono įrangos elementų pasirinkimas, pavyzdžiui, kėdės, mašinų skalbimo įrenginiai ir infrazonos.

Funkcinė įranga šukuosenai

Elegantiška "Gabiano Genua" kirpyklos kėdė labai palengvina įvairias procedūras. Tvirtas hidraulinis keltuvas užtikrina didelį komfortą . Klasikinės spalvos, paprasta kojų pagalvė ir aukso atspalvio dekoratyvūs poliruoti elementai suteikia jai išmintingą išvaizdą.

399,00 € (su PVM) 329,75 € (be mok.)
Su mokesčiais

Efektyvumas, ilgaamžiškumas ir patogumas

Laisvas aukščio reglamentavimas įmanomas dėl efektyvaus hidraulinio keltuvo, kuris leidžia reguliuoti sėdynės lygį 60-74 cm – ribose net tada, kai klientas jau užėmė vietą kėdėje. Tai leidžia laisvai reguliuoti kėdę pagal augimą tiek klientui, tiek kirpėjui, tuo užtikrinant itin ergonominį darbą. Nugaros, apvilktos sintetine oda, leidžia priimti patogią padėtį. Tai suteikia puikią nugaros palaikymą, o tai ypač svarbu ilgametėms procedūroms. Papildoma nauda yra skylė tarp nugaros ir sėdynės . Tai palengvina salono švarumą - lengviau nuvalyti plaukus iš kiekvieno kėdės kampo, sumažinant darbo vietos paruošimo laiką tarp kiekvieno kliento.

Išmintingi sprendimai

Tvirtas plokščias apvalus pagrindas garantuoja pastovumą naudojant. Švelnus paviršius su veidrodiniu blizgu leidžia lengvai išlaikyti elementą švarų. Sėdynė su putų sluoksniu užtikrina didelį komfortą ir patogumą net daug valandų trukusios procedūros metu. Sėdynės sukūrimas su visapusišku sukimosi mechanizmu padaro kirpėjo darbą efektyvesnį ir patogesnį. Elegantiškas kojų stogas, skirtas šiam modeliui, užtikrina tvirtą naudotojo kojų palaikymą. Dalyvaujantys rankšluosčiai yra tinkamo aukščio, kad klientas galėtų tinkamai išdėstyti savo pečius, o tai reiškia, kad jis negalės užsikrėsti galva į pečius ir nusilenkti.

Paprastas ir patogus naudojimas

Patogus baldai užpildyti tvirtu, atspariu deformacijai porolonu, o apdaila pagaminta iš gražios juodos spalvos dirbtinės odos. Naudojamos medžiagos užtikrina patogų baldų naudojimą ilgą laiką, daro techniką atsparią drėgmei, ilgametę ir lengvai prižiūrimą. Auksinės spalvos dekoratyvūs geometriniai metaliniai elementai ant kėdės šonų suteikia baldams amžino elegantiškumo išraišką . Gabbiano B217 kirpyklos kėdė yra išskirtinė dizainu, kuris suteikia jai unikalų charakterį ir leidžia kėdės puikiai atrodyti daugelyje elegantiškų salonų.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, variklis su pagrindu, kojų pagalvė.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: apvali

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Spalvos: juodos ir aukso spalvos

148036
19 Prekės