Hidraulinė kosmetikos kėdė. Basic 210 balta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hidraulinė kosmetikos kėdė. Basic 210 balta

Paprastumas ir funkcionalumas

Sukimosi kosmetikos kėdė, įrengta hidroprodu, – praktinė įranga, kuri bus naudinga daugelyje specializuotų salonų, įskaitant kosmetikos, masažo ir tatuiruotės salonus. Jis tinka žmonėms, kurie ieško paprastų, bet funkcinių kosmetikos baldų.

449,00 € (su PVM) 371,07 € (be mok.)
Su mokesčiais

Funkciniai sprendimai komfortui

Sėdynės aukštį galima reguliuoti 65-79 cm, be rankų pagalbos, naudojant hidraulinę siurblę. Tai leidžia žmonėms įvairaus ūgio patogiai naudotis įranga ir leidžia pritaikyti ją tiek klientui, tiek pacientui. Naudojamas mechanizmas yra labai tvirtas ir patikimas . Dėl galvos stulpelyje esančios skylės, kuri yra paslėpta po tinkamai profiliuota pagalvė, kėdė taip pat puikiai tinka nugaros priežiūros procedūroms, tokioms kaip masažas.

Naudojimo patogumas

Sėdynė gali visiškai suktis, todėl ji gali būti pritaikyta šiuo metu atliekamam gydymui. Vežimas turi įmontuotą užrakinimo sistemą , dėl kurios po pasirinktos padėties nustatymo įrenginys jį palaiko . Rankšluosčiai užtikrina pakankamą palaikymą ir prireikus gali būti lengvai nuimti. Šie perpus padalinti elementai yra judūs, todėl puikiai tinka, kai keičiate nugaros padėtį.

Rankinis nuolydžio kampų reglamentavimas

Specialių rankenų pagalba galima be žingsnių reguliuoti kojų ir nugaros nuolydį. Tai leidžia optimaliai pritaikyti parametrus individualiems poreikiams, kad procedūros būtų tinkamai ir patogiai atliekamos ir būtų patogiai naudojamos. Sėdynė gali būti atkurta į lovos padėtį, o tai žymiai padidina jo funkcionalumą tiek veido, tiek kūno procedūrose.

Šiuolaikinis išvaizda ir ergonomika

Sėdynė užpildyta atitinkamos kietumo putėmis ir padengta baltos spalvos pusmatine dirbtine oda. Naudojant tokią medžiagą, įranga yra patogiai naudojama, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Atitinkamai profiliuoti kraštai suteikia sėdynėms ergonominę formą . Tvirta konstrukcija garantuoja ilgaamžiškumą ir stabilumą . Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia jį suderinti su bet kokiu interjeru.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė su nugaros ir kojų pagalvė, rankenų pagalvių komplektas, pagalvė alyvai, pagrindo elementai su varikliu ir surinkimo komplektas.

Duomenys:

Tipas: hidraulinis

Vairuočių skaičius: 1

Karkasų spalva: baltos spalvos

Apvalkos spalva: baltos spalvos

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės užpildymas: porolonas

Pilnai išsidėstęs ilgis: 184 cm

Garantija: 12 mėnesių

126503
802 Prekės