Masažo kėdė Sakura Comfort 806, ruda
zoom_out_map

Masažo kėdė Sakura Comfort 806, ruda

Sakura – Kokybė, kuri žavi

Sakura" prekės ženklas buvo sukurtas siekiant sukurti aukščiausios kokybės masažo kėdes, kurios patenkintų net sudėtingiausius vartotojus. Technologija, kurią specialistai sukūrė pasikonsultavę su masažo meistrais, garantuoja išskirtinai sėkmingą ir malonų jausmą kiekvieną kartą įjungus vieną iš sukurtų režimų. Sakura masažo kėdės sujungia patogumą ir sveikatą. Jie taip pat puikiai tinka atsipalaidavimui ir meditacijai. Jie yra labai vertinami visoje Europoje ir pagerina kiekvieno gyvenimo kokybę bei sveikatą.

Sakura masažo kėdės pasižymi virtuozu gamyba, pažangiausia technologija ir absoliučiu komfortu naudotojui. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori aukščiausios kokybės masažo namuose ar darbe. Sėdynės struktūra yra tvirtas, apdaila pagaminta iš aukštos kokybės ekologinės odos.

Jame yra 22 pagalvės, kurios suteiks jums puikų bendrą kūno masažą.

1 799,00 € (su PVM) 1 486,78 € (be mok.)
Su mokesčiais

Modelis Comfort 806 yra masažo kėdė su įvairiais įdiegtomis funkcijomis, sukurta tiesiogiai remiantis neseniai sukurtomis Sakura technologijomis. Įtaisytas "Bluetooth" garsiakalbis leidžia jums įjungti muziką, kuri jums tinka, taip užtikrinant maksimalų malonumą.

Valdyti kėdę labai paprasta: jo nuotolinis valdymas sukurtas kaip įmanoma skaidriai. Tiesiog atsisėskite, apsigyvenkite patogiau ir įjunkite patogų mechanizmą, kuris automatiškai nuskaus jūsų nugarą ir išsirinks individualią masažą pagal prieinamą programą.

Visišką atsipalaidavimą užtikrins vienas iš "ZERO GRAVITY" režimų, kurio nuolydis gali būti reguliuojamas nuo 110 iki 170 laipsnių. Taip pat galite nustatyti sėdynės šildymą ir iš savo įrenginio paleisti muziką per "Bluetooth". Norite valdyti laiką? Pasirinkite 10, 20 ar 30 minučių darbo.

Norite pasirinkti konkretų masažą? Galite rinktis vieną iš septynių režimų su nuostabiais rezultatais: paspauskite, paspauskite, shiatsu, paspauskite, paspauskite su paspauskite, paspauskite ir vibracija. Kiekvienas iš jų suteiks jūsų kūnui reikiamą atpalaidavimą ir stiprinimą.

Visa kėdė yra sukurta taip, kad masažuotų jus nuo galvos iki sėdynės, masažuodami jus ilga L formos trajektorija. Kiekviena sėdynės treniruotė yra neįkainojama palaikymo priemonė jūsų stuburo, nugaros ir viso kūno sveikatai.

Pirmiausia, tai lengvas būdas atsipalaiduoti bet kuriuo metu, ypač po sunkios dienos ar treniruotės. Sėdynė gali tapti jūsų mėgstamiausiu draugu ir džiaugtis jūsų svečiais. Dėl savo puikios estetikos jis puikiai tinka jūsų kambariui arba jūsų biurui. Sėdynės šildymo funkcija bus ypač naudinga, ypač rudenį ir žiemą.

Sakura Comfort 806 masažo kėdės yra juodos, pilkos ar bežinės spalvos.

Visos Sakura Comfort 806 savybės:

Intelektyvus masažo mechanizmas su automatiniu skenu. 2. Labai ilgas G formos masažo takas, vedantis tiesiai nuo galvos iki subinės.

3. 7 masažo režimai: spausdinimas, spustelėjimas, šiaatsu, spustelėjimas, spausdinimas su spustelėjimu, spustelėjimas ir vibracija;

4. 6 automatiniai masažo režimai, kurie masažuoja pasirinktas kūno dalis;

5. Iš viso 22 saugos pagalvės su reguliuojamu oro masažo intensyvumu, įskaitant kojų ir kiaušinių pagalves;

6. Vienintelė elektrinė masažas;

7. GRAVITY ZERO funkcija – norint pagerinti kraujotaką, naudokite svorio funkciją, kurią galima reguliuoti nuo 110 iki 170 laipsnių.

8. Išankstinio paspaudimo funkcija, protinga mikro erdvės judėjimo į priekį funkcija, lieka tik 5 cm nuo sienos, automatiškai juda į priekį įjungus, taupo erdvę ir įgyvendina idealią protingo namo koncepciją

9. Bluetooth muzika

10. Šildymo vidurių ir kiaulės

Galios: 130 W

Įtampa: ~ 220V/240V.

Nominalus darbo laikas: 10,20,30 min

141143
7 Prekės