Masažo kėdė Sakura Classic 306, medis-oda
zoom_out_map
-200,00 €Nauja

Masažo kėdė Sakura Classic 306, medis-oda

Grynas masažas visiškai atsipalaiduoti.

Kompaktiška masažo kėdė Sakura Classic 306 yra patogus modelis, kuris savo įvairiomis funkcijomis suteikia vartotojui kompleksinį masažą. Įrenginys aprūpintas nugaros masažo galvomis ir saugos pagalvėmis, užtikrinančiomis įvairių kūno dalių spaudimo masažą, kuris garantuoja gilią atsipalaidavimą, raumenų atsipalaidavimą ir turi įtakos sveikatai. Masažo kėdės privalumai: gerėja kraujotaką, sumažėja raumenų nuovargis ir sumažėja stresas.

899,00 € (su PVM)1 099,00 €- 200,00 € 742,98 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

LK ekrano valdymo skydas

Permatomas valdiklis, kuris gali būti pritvirtintas į rankenėlę arba laikomas rankoje, leidžia lengvai ir patogiai naudotis. Akivaizdu LCD ekrane galima stebėti dabartinį aparato darbą – rodomos kūno dalys, kuriose šiuo metu atliekamas masažas, jo intensyvumas, procedūros laikas ir pasirinkta programa. Panelė leidžia laisvai reguliuoti kėdės nustatymus ir masažo funkcijas, taip pat nustatyti procedūros trukmę, kuri gali trukti 10, 15, 20, 25 ar 30 minučių.

Automatinės programos reaguoja į poreikius

Sėdynė turi 5 automatinius režimus, programuotus su įvairiais efektais. Jie buvo sukurti siekiant patenkinti visus galimus naudotojų poreikius. Atskiros kėdės funkcijos naudojamos kruopščiai pasirenkant masažo galvos judėjimo, saugos pagalvių veikimo, ZERO GRAVITY režimo ir šildymo seką. Priklausomai nuo tikėtino poveikio , tiesiog pasirinkite atitinkamą režimą valdymo skydelyje:

• Atpalaidavimas,

• Stiprus,

• SPA,

• Poilsio,

• Miegas.

Negravitacijos režimas

Pasirinkus NEGRAVITACIJOS režimą, mes įkeliame kėdę į padėtį, kuri yra naudinga organizmui. Šios funkcijos sukūrimas buvo įkvėptas astronautų padėties paleidimo metu. Jis numato sėdynės reglamentavimą taip, kad kūno svoris būtų lygiai paskirstytas. Ši pozicija žymiai sumažina spaudimą stuburoje, atpalaiduoja raumenų įtampą ir pagerina kraujo bei limfos srautą. Manoma, kad tai geriausia masažo padėtis, nes ji gerai atsipalaiduoja raumenis.

Atidžiai masažuokite nugarą ir kojas.

Masažo mechanizmas kruopščiai ir maloniai masažuoja raumenis keliais būdais. Dešimt masažo galvų užtikrina efektyvų nugaros ir sėdynės masažą, imituojant žmogaus rankų darbą. Jų judesiai atlieka spausdinantį ir spaudžiantį masažą, dėl kurio gerėja bendras kūno treniruotė ir pašalina skausmą. Po kiekvienos masažo sėdynėje sesijos pastebimas raumenų įtampos sumažėjimas, o kūnas tampa maloniai atsipalaidavęs ir pripildytas energijos. Įdiegtas kojų masažuotojas naudoja taškų masažo metodus, kurie efektyviai atsipalaiduoja raumenis, pašalina nuovargį ir teigiamai veikia bendrą sveikatą.

Efektyvus kompresinis masažas naudojant saugos pagalves

Puikus mechaninio galvos masažo papildas yra kompresinis masažas , naudojant 22 saugos pagalves , esančias įvairiose kėdės zonose , užtikrinančias limfodreną . Saugumo pagalvių impulsinis judėjimas pėdų, kiaušinių, šlaunų, užpakalų, rankų, petų ir galvos regionuose reguliuoja limfoaktą, palengvina detoksikacijos procesą ir pagerina kraujotaką. Taip sumažėja kraujospūdis, raumenys geriau aprūpinami deguonimi ir organizmas lengviau pašalina toksinus. Ši procedūra atpalaiduoja stresą ir suteikia malonų palengvėjimą likusiai dienai. Palangų aktyvumą galima reguliuoti valdymo skydelyje.

Papildomos funkcijos, kurios palengvina gydymą.

Sėdynė aprūpinta galvos ir nugaros šildymo galimybėmis . Ši funkcija efektyviai palaiko ir daro masažą malonesnį ir patogesnį. Papildoma šiluma palengvina skausmą ir skatina regeneraciją, sukuriant idealias sąlygas visiškai atsipalaiduoti po sunkios dienos. Šis modelis turi reguliuojamą kojų pagalvestę, todėl kiekvienas naudotojas, nepriklausomai nuo ūgio, galės rasti patogą poziciją masažui.

Šviesos nustatymas

Įdomiausia šio modelio ypatybė yra šoninių apšvietimo elementai, kurie prideda elegancijos ir sukuria malonią atmosferą. Tinkamos spalvos ir intensyvumo šviesa suteikia gaminiui modernų ir elegantišką išvaizdą, sukuriant idealią, atmosferinę atmosferą poilsiui. Jie taip pat yra dekoratyvinis elementas, kuris pritraukia dėmesį ir praturtina patalpos aplinką.

Galimybė žaisti muziką masažo metu.

Kad masažo kėdė būtų dar malonesnė ir efektyvesnė, masažo metu atsipalaiduoti padės atsipalaiduojanti muzika. Galimybė prijungti telefoną prie kėdės naudojant "Bluetooth" technologiją leidžia gydant žaisti mėgstamiausią garso įrašą per išorėje įmontuotus garsiakalbius. Rami muzika masažo metu pagerina sveikatą ir leidžia atsipalaiduoti nuo kasdienio gyvenimo, o tai leidžia giliai atsipalaiduoti ne tik kūnui, bet ir protui.

Elegantiška masažo kėdė.

Patogi kėdės vidinė dalis uždengta miela juodai rudos spalvos dirbtine oda. Tokios medžiagos naudojimas daro ją labai drėgną ir lengvai valomą . Dirbtinio odos, imituojančios medį, ir baltos spalvos konstrukcinės medžiagos derinys ant kėdės išorinių dalių daro gaminį patraukliu, originaliu ir elegantišku. Atidžiai apdirbti kraštai suteikia jai stilingą išvaizdą, o tvirtos konstrukcijos garantuoja ilgą naudojimą. Kompaktiškas modelis su estetiniu apdaila puikiai tinka bet kuriam interjerui. Sakura Classic 306 masažo kėdė yra puikus būdas atsipalaiduoti bet kuriuo metu, ypač po sunkios dienos ar sunkios treniruotės.

Išsamūs kėdės dydžiai nurodyti nuotraukoje.

Į komplektą įeina kėdė, kojų pagalvė, nuotolinio valdymo pultas su LK displeju, pulto laikiklis, instrukcija.

Duomenys:

Spalva: balta, bežinė ir ruda.

Padengimo medžiaga: dirbtinė oda.

Sėdynės pripildymas: porolonas.

Rekomenduojamas masažo laikas: 15 minučių.

Darbo laikas: 10, 15, 20, 25 ir 30 minučių.

Galios: 90 W.

Įtampa: 22040240 V.

Garantija - 12 mėnesių.

Pakuotės dydis:

148559