Masažo kėdė Sakura Comfort Plus 806, juoda
zoom_out_map

Masažo kėdė Sakura Comfort Plus 806, juoda

Sakura masažo kėdės užtikrina atsipalaidavimą ir didelį komfortą. Tai taip pat puikus būdas rūpintis savo sveikata ir gerove. Funkcijų įvairovė ir paprastas naudojimas daro šios prekės ženklo kėdes puiku pasirinkimu tiek masažo salonuose, tiek namuose. Dėmesio detalėms, jie taps bet kurios erdvės estetiniu elementu.

Kompleksinis masažas visiškai atsipalaiduoti.

Ekskluzinė masažo kėdė Sakura Comfort Plus 806 universalas modelis, aprūpintas plačiu funkcijų rinkiniu, užtikrinančiu kompleksinį masažą ir aukštą aptarnavimo kokybę. Nugaros masažo galvutės ir saugos pagalvės užtikrina gilią raumenų atsipalaidavimą ir bendrą atsipalaidavimą, o tai pagerina kraujotaką, pašalina raumenų nuovargį ir sumažina stresą.

1 899,00 € (su PVM) 1 569,42 € (be mok.)
Su mokesčiais

Valdymo skydelis su ryškiu HD ekranu

Įprasto valdymo pulto, kuris gali būti pritvirtintas į rankenėlę arba laikomas rankoje, naudojimas yra paprastas ir malonus. Šviežiame ekrane galite stebėti, kaip įrenginys veikia. Pavaizduotos konkrečios kūno dalys, kuriose šiuo metu atliekamas masažas, jo intensyvumas, procedūros trukmė ir pasirinkta programa. Panelė leidžia laisvai reguliuoti kėdės nustatymus ir masažo funkcijas, taip pat nustatyti procedūros trukmę, kuri gali trukti 5, 10, 15, 20, 25 ar 30 minučių. Taip pat galite lengvai reguliuoti masažo galvų ir saugos pagalvių stiprumą iki 5 lygių.

Praktinės automatinės programos

Sėdynė turi galimybę nustatyti parametrus pagal individualius poreikius ir 6 automatiškai programuojamus režimus su įvairiais efektais. Jie buvo sukurti siekiant patenkinti visus galimus naudotojų poreikius. Atskiros kėdės funkcijos naudojamos kruopščiai pasirenkant masažo galvos judėjimo, saugos pagalvių įjungimo, ZERO GRAVITY režimo ir šildymo seką. Priklausomai nuo to , kokį efektą norite , tiesiog pasirinkite atitinkamą režimą:

• Klasika,

• Atkūrimas,

• atsipalaidavimas,

• miegas,

• Poilsio,

• Taliai.

Prisitaikymas prie individualių poreikių

Kūno aptikimo sistema – novatoriškas sprendimas, užtikrinantis neprilygstamą komfortą ir efektyvumą masažo metu. Intelektinė kėdė atpažįsta kūno formą, nustatydama pečių padėtį, ūgį ir kūno tipą, o tai leidžia atlikti individualų masažą. Taip reguliuojama galvos spaudimo stiprybė ir gylis, užtikrinant visišką komfortą, leidžiant visiškai atsipalaiduoti ir atkurti kūno ir proto pusiausvyrą.

Atidžiai masažuokite nugarą ir kojas.

Ilgas masažo takas su 95 cm ilgio galvomis apima šlaitus, užpakalį, šlaitus, stuburą ir kaklą. Masažo mechanizmas kruopščiai ir maloniai masažuoja raumenis keliais būdais. Keturios naujos kartos silikono masažo galvos, besikeičiančios aukštyn, žemyn ir į šoną, užtikrina efektyvų nugaros masažą, imituojant žmogaus rankų darbą. Jų judesiai yra smogimas, paspaudimas, spaudimas ir masažas, todėl jie gerina bendrą kūno treniruotę ir panaikina skausmą. Po kiekvienos masažo sėdynėje sesijos pastebimas raumenų įtampos sumažėjimas, o kūnas tampa maloniai atsipalaidavęs ir pripildytas energijos. Įdiegtas kojų masažuotojas naudoja taškų masažo metodus, o jo darbas efektyviai atsipalaiduoja raumenis, pašalina nuovargį ir teigiamai veikia bendrą sveikatą.

Efektyvus kompresinis masažas naudojant saugos pagalves

Puikus papildymas mechaniniam galvos masažui yra kompresinis masažas su 28 saugos pagalvėmis, esančiomis įvairiose kėdės zonose, užtikrinančiomis limfodreną. Saugumo pagalvių pulsuojantis judėjimas pėdų, kiaušidžių, užpakalų, rankų ir petų srityse reguliuoja limfoaktą, palengvina detoksikacijos procesą ir pagerina kraujotaką. Tai sumažina kraujospūdį, raumenims suteikia daugiau deguonies ir lengviau pašalina toksinus. Ši procedūra atpalaiduoja įtampą ir suteikia malonų palengvėjimą likusiai dienai . Palangų aktyvumą galima reguliuoti valdymo skydelyje.

Negravitacijos režimas

Pasirinkus NEGRAVITACIJOS režimą, mes nustatome kėdę į padėtį, kuri turi teigiamą poveikį organizmui. Šios funkcijos sukūrimas buvo įkvėptas astronautų padėties paleidimo metu. Jis reikalauja, kad kėdė būtų reguliuojama taip, kad kūno svoris būtų lygiai paskirstytas po visą paviršių. Ši pozicija žymiai sumažina spaudimą stuburoje, atpalaiduoja raumenų įtampą ir pagerina kraujo bei limfos srautą. Ši padėtis laikoma geriausia masažui, nes jame raumenys tikrai atsipalaiduoja.

Papildomos funkcijos, kurios palengvina gydymą.

Sėdynė aprūpinta nugaros šildymo galimybėmis . Ši funkcija efektyviai palaiko ir daro masažą malonesnį ir patogesnį. Modelis turi mechaninį kojų reglamentavimą, todėl kiekvienas naudotojas, nepriklausomai nuo ūgio, galės rasti patogą poziciją masažui.

Galimybė žaisti muziką masažo metu.

Kad masažo kėdė būtų dar malonesnė ir efektyvesnė, reikia užtikrinti tinkamą atmosferą. Atpalaiduojanti muzika padės atsipalaiduoti masažo metu. Galimybė prijungti telefoną prie kėdės naudojant Bluetooth technologiją leidžia žaisti mėgstamą garso taką gydymo metu . Rami muzika masažo metu pagerina sveikatą ir leidžia atsipalaiduoti nuo kasdienio gyvenimo, o tai leidžia giliai atsipalaiduoti ne tik kūnui, bet ir protui.

Šviesos nustatymas

Įdomiausia šio modelio ypatybė yra šoninių apšvietimo elementai, kurie prideda elegancijos ir sukuria malonią atmosferą. Tinkamos spalvos ir intensyvumo šviesa suteikia gaminiui modernų ir elegantišką išvaizdą, sukuriant idealią, atmosferinę atmosferą poilsiui. Jie taip pat yra dekoratyvinis elementas, kuris pritraukia dėmesį ir praturtina patalpos aplinką.

Elegantiška masažo kėdė.

Ergonominės formos kėdė pakankamai palaiko nugarą, kaklą ir kojas. Patogus salonas apvilktas miela juodai atspalvio sintetine oda, o vidinė dalis užpildyta patogiu tvirtu porolonu, užtikrinančiu didelį komfortą. Tokių medžiagų naudojimas daro įrangą tvirtą, drėgną ir lengvai prižiūrimą. Atidžiai atlikta linija suteikia jam stilingą išvaizdą, o tvirtos konstrukcijos garantuoja ilgą naudojimą. Funkcinis modelis su estetiniu apdaila ir klasikinėmis spalvomis puikiai tinka bet kuriam interjerui. Sakura Comfort Plus 806 иде masažo kėdė yra puikus būdas atsipalaiduoti bet kuriuo metu, ypač po sunkios dienos ar sunkios treniruotės.

Išsamūs kėdės dydžiai nurodyti nuotraukoje.

Į komplektą įeina kėdė, kojų pagalvė, LCD ekranas, instrukcija.

Duomenys:

Spalva: juoda

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės užpildymas: porolonas

Darbo laiko reglamentavimas: 5, 10, 15, 20, 25 ir 30 minučių

Galios: 120 W

Įtampa: 220-240 V

Garantija: 12 mėnesių

Pakuotės dydis: 145x82x118 cm

148411
9 Prekės