Kosmetinė taburetė AM-304G, juodo aukso
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kosmetinė taburetė AM-304G, juodo aukso

Patogi kėdė specializuotam biurui

Praktiška grožio kėdė AM-304G su ergonomišku atlošu – tai sprendimas, specialiai sukurtas profesionalams, kuriems reikalinga tinkama stuburo atrama ir kurie vertina komfortą. Elegantiška ir funkcionali taburetė suteiks komforto net ir ilgas darbo valandas, o jos minimalistinis dizainas ir klasikinės spalvos pabrėš interjero išskirtinumą.

119,00 € (su PVM) 98,35 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Komfortiško darbo ergonomija ir judumas

Dėl 47-60 cm aukščio reglamentavimo naudojant efektyvų dujų variklį galite individualiai pritaikyti stalą pagal savo poreikius. Tai leidžia dirbti optimalioje padėtyje, o tai daro didelę įtaką procedūros vykdytojo efektyvumui ir komfortui. Sėdynės nugaros buvo kruopščiai suprojektuotos, kad užtikrintų pakankamą stuburo palaikymą, todėl net ilgos darbo sesijos būtų patogios.

Elegantiškumas ir patogumas kartu

Penkių žvaigždučių pagrindas užtikrina stabilumą ir saugumą net dinamiškesniuose judesiuose ir dažnai keičiant padėtį. Įrengtas tvirtomis ratomis, jis suteikia didelį judumą, leidžiant laisvai judėti po svetainę ar biurą. Apvalka pagaminta iš juodos dirbtinės odos, kuri yra ne tik patvari, bet ir lengvai valoma. Estetiniai siuvimai ir siuvimai suteikia jam unikalų išvaizdą, o aukso apdaila suteikia jam prabangų charakterį, pritraukiantį dėmesį. Unikalus elegancijos ir komforto derinys daro stalą nepakeičiamu kiekvienos profesionalaus darbo įrankiu.

Išsami informacija:

Antklodės spalva: juoda.

Galios įrenginys: dujos

Aukščio reglamentavimas: 47-60 cm.

148165