4-i
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

4-i

Estetinė unikalaus dizaino kėdė.

Elegantiška 4Rico kėdė, apgyvendinta maloniu materialu, su dekoratyviu strypu ir įdomiu profilu, pasižymi amžinu elegancija. Šis universalus baldai puikiai tinka specializuotiems salonams, grožio ir makiažo salonams, biurams ar elegantiškoms priimančiosioms. Jis taip pat puikiai tinka namų naudojimui, suteikiant interjerui išmanų charakterį.

199,00 € (su PVM) 164,46 € (be mok.)
Su mokesčiais

Plačios reguliuojimo galimybės

Sėdynė aprūpinta visiškai sukimosi mechanizmu, kuris gerokai pagerina darbo ergonomiką. Efektyvus dujų liftas leidžia lengvai reguliuoti sėdynės aukštį 39-50 cm . Tai leidžia adaptuoti kėdę individualiems poreikiams ir teikiamoms paslaugoms, tokiu būdu didinant darbo efektyvumą, nepriklausomai nuo atliekamos veiklos. Konturinė nugaros dalis užtikrina pakankamą nugaros palaikymą, o tai užtikrina didelį komfortą.

Elegantiškumas ir patogumas

Įdomus dizainas suteikia kėdžiai unikalų charakterį . Gražus žalio atspalvio velkato apdailas ir dekoratyvinis strypas daro ją bet kokio interjero papuošalu. Tvirto aukso atspalvio apvalus pagrindas suteikia eleganciją ir puikiai dera su velkatu. Estetiška konstrukcija, patogiai išdėstytos rankenėlės, ergonominė nugaros dalis ir estetiškas strypas daro kėdę atitinkančią net labiausiai reikalaujančių naudotojų reikalavimus.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, pagrindas su vairu, montavimo komplektas.

Detalės:

Apdailos medžiaga: velketas

Vairavimas: dujų

Pagrindinė spalva: aukso atspalviai

Auksiniai elementai padengti laku. Mechaniniai dangaus pažeidimai nėra reklaminiai.

148153
24 Prekės