Sillon kosmetinė kėdė su baltomis kivetėmis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sillon kosmetinė kėdė su baltomis kivetėmis

Paprastumas ir funkcionalumas

Sillon grožio salonas su dviem kivetėmis практично praktinė įranga, gerokai gerinanti darbą specializuotuose salonuose, įskaitant grožio, masažo ir tatuiruotės salonus. Ši įranga puikiai tinka žmonėms, kurie ieško paprastų ir funkcinių kosmetinių baldų. Dėl ištraukiamų konteinerių, įrengtų po sėdynėmis, svarbiausi įrankiai ir vaistai visada yra prie rankos.

299,00 € (su PVM) 247,11 € (be mok.)
Su mokesčiais

Reikalingi įrankiai visada arti

Po sėdynėmis įrengtos plastikinės talpyklos leidžia lengvai pasiekti būtiniausius įrenginius. Dėl naudojamų medžiagų iškelti konteineriai yra ilgaamžūs ir lengvai valomi . Įtraukiamos ištraukiamos dėžės gerokai padidina darbo komfortą , taip pat padeda išlaikyti tvarką darbo vietoje .

Praktiški sprendimai

Galvos pagalvės skylė, paslėpta po tinkamai užpildyta pagalvė, daro kėdę idealią operacijoms ant veido ir nugaros. Stabilios rankenėlės užtikrina naudotojui pakankamą palaikymą . Šie perpus padalinti elementai yra jungiami, todėl puikiai tinka, kai keičiama nugaros padėtis, taip pat lengvai nuleidžiami.

Rankinis nuolydžio kampų reglamentavimas.

Specialiu mechanizmu užtikrinamas sklandus kojų ir nugaros kampų reglamentavimas. Naudojant rankinę pavarą galima sklandžiai reguliuoti sėdynės padėtį. Tai leidžia optimaliai pritaikyti jį pagal individualius poreikius, kad būtų galima tinkamai ir patogiai atlikti procedūras ir naudoti. Sėdynę galima nukreipti į sofos padėtį, kas žymiai padidina funkcionalumą. Tai leidžia laisvai atlikti įvairias procedūras, įskaitant kosmetikos, fizioterapijos ir tatuiruotės.

Ergonomija ir patogus naudojimas

Sėdynės pagrindas turi nuolatinį aukštį, todėl sėdynė yra nuolatiniame lygyje, o tai turėtų užtikrinti komfortą naudojantis. Tvirtas baltos spalvos metalinis rėmas ir neslydžiančios kojos, užkertančios kelią nekontroliuojamam įrenginių judėjimui, užtikrina būtiną stabilumą naudojant.

Minimalistinis dizainas

Sėdynė užpildyta porolonu ir padengta baltos spalvos dirbtine oda. Naudojant tokią medžiagą, įranga yra patogiai naudojama, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Atitinkamai profiliuoti kraštai suteikia sėdynėms ergonominę formą . Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia lengvai suderinti bet kurį interjerą.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė su nugarą ir kojų pagalvė, du kačių tualetai, rankenų pagalvių komplektas, pagalvė, nukreipianti į kačių tualetą, pagrindo elementai ir surinkimo komplektas.

Duomenys:

Bazinė spalva: baltos spalvos

Apvalkos spalva: baltos spalvos

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės aukštis: 67 cm

Ilgio visiškai išsidėsčiusi forma: 180 cm

133199
210 Prekės