Pedi kosmetikos kėdė Azzurro 563S, juoda
zoom_out_map

Pedi kosmetikos kėdė Azzurro 563S, juoda

Azzurro 563 praktinė įranga, padedanti efektyviau dirbti specializuotuose salonuose, įskaitant grožio, masažo ir tatuiruočių salonuose. Ši įranga puikiai tinka žmonėms, kurie ieško paprastų ir funkcinių kosmetinių baldų.

599,00 € (su PVM) 495,04 € (be mok.)
Su mokesčiais

Praktiški sprendimai

Galvos pagalvės skylė, paslėpta po tinkamai užpildyta pagalve, daro kėdę idealią veido ir kūno priežiūros procedūroms. Stabilios rankenėlės užtikrina naudotojui pakankamą palaikymą . Šie perpus padalinti elementai yra judrūs, todėl gerai tinka, kai keičiama nugaros padėtis, taip pat lengvai nuima, todėl lengviau užima vietą sėdint.

Rankinis nuolydžio kampų reglamentavimas

Pėdų ir nugaros kampai reguliuojami specialiu mechanizmu . Naudojant rankines rankenos, galima laisvai reguliuoti kėdės padėtį. Tai leidžia optimaliai pritaikyti jį pagal individualius poreikius, kad būtų galima tinkamai ir patogiai atlikti procedūras ir naudoti. Sėdynė gali būti padalinta į sofos padėtį, pasiekiant maksimalų ilgį daugiau nei 2 m, kas žymiai padidina jos funkcionalumą, o kartu su galvos pagalvės skylė suteikia laisvę atlikti veido ir kūno priežiūros procedūras.

Ergonomija ir patogus naudojimas

Sėdynės pagrindas turi nuolatinį aukštį, todėl sėdynė yra nuolatiniame lygyje, o tai turi užtikrinti komfortą naudojant. Tvirtas juodos spalvos metalinis rėmas užtikrina būtiną atsparumą naudojimosi metu . Galvos galvutė išstumiama apie 15 cm ir užtikrina puikią galvos palaikymą nepriklausomai nuo kliento ūgio. Tai leidžia be kliūčių atlikti įvairias procedūras, įskaitant kosmetologines, fizioterapijas ir tatuiruotes.

Kojų pagalvė puikiai tinka ortopedams.

Sėdynė idealiai pritaikyta ortopedinėms procedūroms atlikti – atskirta kojų pagalvė palengvina patogų procedūrų atlikimą, leidžiant nepriklausomai pozicionuoti kojas. Įtakų kampus reguliuojama rankiniu būdu. Išimtinė kojų stotelė taip pat gali būti reguliuojama, suteikiant geresnę paramą aukštesniems naudotojams. Visos šios funkcijos užtikrina aukštą komfortą .

Paprastas dizainas

Sėdynė užpildyta porolonu ir padengta juodo atspalvio dirbtine oda. Naudojant tokią medžiagą, įranga yra patogiai naudojama, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Tinkamai profiliuoti kraštai suteikia sėdynėms ergonominę formą. Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia lengvai suderinti bet kurį interjerą.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė su nugaros ir antklodės kojoms, rankeninių komplektas, antklodės pagalvė, pagrindo elementai.

Duomenys:

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės aukštis: 73 cm

Pilnai išsidėstytas ilgis: 204 cm

Garantija: 24 mėnesiai

148416
18 Prekės