Kutikulos gabaliukai Nghia CL.206 12 (5 mm)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kutikulos gabaliukai Nghia CL.206 12 (5 mm)

NGHIA siūlo nerūdijančio plieno gaminius, įskaitant profesionalius makiažo įrankius, kurie gerokai pagerina grožio pramonės klientų kasdienį gyvenimo kokybę. Brendo tikslas - efektyviai patenkinti vartotojų poreikius, siūlydami aukščiausios kokybės produktus.

Tikslus instrumentas idealiai kukulei

Profesionalūs NGHIA Export CL.206 kutikulų gabaliukai pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, todėl jie yra labai atsparūs sugadinimui ir užtemimui. Jie ypač puikūs manikūrui ir pedikūrui, taip pat kutikului. Šukuosenos mašinos yra automatiškai įtaisomos ir po pirkimo nereikalauja pakartotinio aštrinimo.

26,99 € (su PVM) 22,31 € (be mok.)
Su mokesčiais

Praktiškas dvigubas lazdas, jungiantis rankenas, užtikrina puikų jausmo, stabilumo ir pjovimo tikslumą. Atidžiai apdorojimas užtikrina komfortišką, tylią ir sklandų darbą. Plokščių forma ir dydis leidžia plokščiuosius rankšluostus idealiai laikyti rankoje. Matus paviršius suteikia jiems elegantišką išvaizdą, o pasyvuotas paviršius padidina jų tvirtumą ir palengvina jų priežiūrą. Tai daro juos puikiais įrankiais tiek profesionalams, tiek tiems, kurie mėgsta namuose rūpintis nagimis.

Idealiai profiliuoti lapai

Tikslūs 5 mm ilgio lapai puikiai tinka sudėtingam manikūrui. Įprastas pjūvio profilas ir tinkamas dydis palengvina procedūras. Plokštukų spongės yra sujungtos į šunį , todėl jos puikiai liečiasi naudojant , užtikrinant tikslią pjaustymą . Žarnynai turi tvirtą plastikinį peiliuką.

Paslaugos metodas:

• Po naudojimo pašalinkite odos, dulkių ir nagų likučius;

• Įrankį panardinkite į dezinfekcinį skystį;

• Išdžiovinkite vidinę peilės dalį mašinos aliejaus;

• Įsidėkite apvalką, kad apsaugotumėte įrankį nuo įrankių;

• Niekada nedėkite plokščių žibintų žemyn;

• Visada saugokite horizontaliai.

Atidžiai. Saugos ir sausoje vietoje. Nesiartink prie vaikų.

Duomenys:

Lydžio ilgis: 5 mm

Bendras kirtimo mašinos ilgis: 10,5 cm

Materialas: nerūdijančio plieno

148427
399 Prekės