Algos kaukė Syis Neuropeptidas 500 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Algos kaukė Syis Neuropeptidas 500 ml

Algos kaukė Syis Neuropeptidas 500 ml

SYIS dinamiškai besivystantis Lenkijos prekės ženklas, specializuojantis profesionalios kosmetikos gamyboje. Jis sukurtas moterims, kurios rūpinasi savo oda ir gamina aukščiausios kokybės produktus. Atidžiai atrinktos unikalios aktyvių ingredientų kompozicijos duoda puikų rezultatą ir atitinka labiausiai sąmoningų vartotojų lūkesčius.

Maisto ir regeneruotos odos. Neuropeptidas.

akvarelės kaukės suteiks jums visapusišką odos priežiūrą. Unikali formulė, sukurta efektyviai maitinti ir regeneruoti odą, pagerinti jos būklę. Algos kaukė yra milteliai, kurie, sumaišyti su vandeniu/aktyvuotoju, sudaro vienodą plastikinę masę. Jis švelniai nusileidžia ant odos, jam reikia rūpintis.

Dipeptido revoliucinis poveikis

Dipeptidas, pagrindinis šios kaukės komponentas, vaidina svarbų vaidmenį mažinant raukšles ir stiprinant odą. Jis veikia giliai į odą, saugo ją maistinėmis medžiagomis ir palaiko natūralius atsinaujinančius procesus. Stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą, o tai lemia odos išlyginimą ir elastingumą.

Veiksmingų ingredientų sudėtis

Veikliųjų ingredientų derinys su įrodytais rezultatais suteikia matomų rezultatų. Aloe lapų ekstraktas puikiai drėkina ir švelnina odą, suteikiant jaustis šviežia. Balto lilijo svogūnų ekstraktas skatina ląstelių regeneraciją, sveiką odos išvaizdą. Biotinas ir betainas stiprina ir maitina odą, daro ją šviesią. Neuropeptido kaukės su vandeniliu – sprendimas žmonėms, kurie nori komplekso priežiūros ir odos priežiūros, atsižvelgiant į rezultatus.

Talpa: 500 ml

Aktyviosios medžiagos: dipeptidas, aloe lapų ekstraktas, balto lilijo svogūno ekstraktas, biotinas, betainas.

12,95 € (su PVM) 10,70 € (be mok.)
Su mokesčiais
148396
107 Prekės