UV LED lempa Glow F2 RN 220W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

UV LED lempa Glow F2 RN 220W

Glow F2 nagų lempa prietaisas su praktinėmis funkcijomis, leidžiantis efektyviai atlikti manikūro ir pedikūro procedūras naudojant hibridinius lakus, gelus ar kitus šviesai atsparius preparatus. Lygiai paskirstytos diodos ir inovatyvi Dual Led technologija užtikrina idealią nagų laikymo fiksavimą. Unikalus išvaizda, paprastas naudojimas ir apgalvotas funkcionalumas daro lemputę idealią tiek profesionaliam, tiek namų naudojimui.

Dual LED technologija

Jis aprūpintas 57 teisingai išdėstytomis šviesos diodomis (be vadinamosios negyvos zonos), kurių bendra galia yra 220 W, kurios užtikrina idealią gelų ir hibridinių lakų kietinimą. Glow F2 modelis turi uždarą formą, vadinamą stogu , leidžiančią vienodai ir kruopščiai fiksuoti nagų išdėstymą. Dual Led technologija, naudojama šiame įrenginyje, priverčia diodas spinduliuoti šviesą dviejų bangų ilgio be akių nuovargio ir suteikiant platų veiklos spektrą. Dėl naudojamų tirpalų lempa greitai ir kokybiškai užkietina net sudėtingiausius gaminius, pasiekiant net sunkiai pasiekiamas nagų plokštės vietas.

29,00 € (su PVM) 23,97 € (be mok.)
Su mokesčiais

Darbo laiko koregavimas pagal individualius poreikius

Lampa yra aprūpinta laikrodžiu su keturiais suplanuotais darbo laikais: 10 s, 30 s, 60 s ir 99 s (vadinama žemo šildymo režimu), kurio skaičiavimas atliekamas skaitmeniniame displejuje. Be to, jei nėra pasirinktas nė vienas režimas, įtaisytas judėjimo jutiklis automatiškai įjungia lempą, kai jūs prie jos įkeliate rankų ar kojų pirštus, o maksimalus ekspozicijos laikas yra 120 sekundžių. Ekranas rodys, kada jis užkietėjo. Tai leidžia patogiai pasirinkti poveikio ilgį priklausomai nuo šiuo metu atliekamos padėties ir naudojamų produktų.

Optimalus Mažos šilumos režimas»

Daugiau jokių nepatogų deginimų, kai užfiksuojate laikrodį! Jau minėta Low Heat Mode система sistema reiškia, kad kol produktai kietėja ant nagų, įrenginys palaipsniui didina savo galią , todėl šildosi lėčiau. Tai apsaugo nuo šilumos pojūčio. Tai nepakeičiama funkcija, ypač įkietėjant gelsams, kurie dažnai sukelia diskomfortą naudojant kitas rinkoje esančias lempas.

Žemutinę skiltį galima nuimti

Prietaisas turi lengvai paimtiną išimtiną dugną , kuris žymiai palengvina kojos vietą po lempu pedikūro ar ortopedijos procedūros metu . Šis variantas taip pat puikiai tinka įrangai valyti ar dezinfekuoti . Sidabrinė rašiklis su poliruota paviršiumi vizualiai patrauklus priedas, palengvinantis įrenginio judėjimą ir puikiai tinka mobiliems stilistams. Ant korpuso taip pat yra išraiška, kurią galima naudoti kaip telefoną. Tai palengvina gydymą ir leidžia žiūrėti mėgstamą filmą.

Unikalus funkcinis įrenginys

Naudingos funkcijos, ergonominė forma ir unikalus dizainas su rožinių atspalvių veidrodžio metalo apdaila daro žibintą praktiniu ir tuo pat metu nepaprastai rafinuotu svetainės įrangos elementu. Atitinkami dydžiai leidžia patogiai įdėti visą ranką ar koją po lempą, o tai užtikrina vienodą tvirtinimą.

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo instrukcijas.

Duomenys:

10 sekundžių, 30 sekundžių, 60 sekundžių, 99 sekundžių

Maksimalus darbo laikas: 120 s

Judėjimo jutiklis:

Displejas: skaitmeninis LCD displejas

Šviesos diodų skaičius: 57

Galios: 220 W

Įėjimo įtampa: 10040240 V V

Šviesos bangos ilgis: 365 nm, 405 nm

Dydžiai: 22,5 cm x 20 cm x 11 cm

Garantija: 12 mėnesių

147273
786 Prekės