Manikūro lempa Glow L03 stalinė, balta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Manikūro lempa Glow L03 stalinė, balta

Garsumo lempa

Praktiška operacinė lempa Glow L03, kuri gali būti montuojama ant stalo, turi unikalią transformuojamą galvą ir reguliuojamą rėmą. Užtikrina puikų apšvietimą operacijų metu. Jis bus naudojamas daugelyje specializuotų kabinetų, kur tinkama apšvietimas turi didelę įtaką teikiamų paslaugų kokybei, pavyzdžiui, antryžių auginimo, nagų statymo, kosmetikos procedūrų, tatuiruočių ar makiažo. Jis taip pat puikus socialinių tinklų kūrimui - fotografuoti ar įrašyti vaizdo įrašus.

79,00 € (su PVM) 65,29 € (be mok.)
Su mokesčiais

Inovacinė reguliuojama galva.

Šviestuvo ypatybė yra galva su krankštais, kurie gali judėti vertikaliai 215° diapazone, o tai derina įdomų dizainą ir aukštą funkcionalumą. Profilas, užpildytas šviesos diodo juosta, užtikrina bešeno apšvietimą gydymo zonoje, užtikrinant patogų aptarnavimą ir paprastą pritaikymą individualiems poreikiams. Lampa taip pat idealiai tinka fotografuoti procedūros efektus, remti jų pristatymą. Pusiau skaidrus plokštės paviršius skleidžia šviesą, todėl lempa neperpjauna akių. Tinkami parametrai ir galimybė reguliuoti spalvą ir šviesos intensyvumą užtikrina idealią matomų spalvų perdavimo, kas sumažina akių nuovargio ilgą darbą. Be to, besisukantis galva su platų judėjimo diapazoną leidžia optimaliai reguliuoti apšvietimą pagal jūsų pageidavimus ir šiuo metu atliekamą paslaugą.

Plačios pritaikymo galimybės

Statyvo ir žibinto galvos judančios dalys leidžia laisvai reguliuoti darbo vietos apšvietimą pagal atliekamą procedūrą. Statyvo padėtis gali būti lengvai reguliuojama dėl keturių šarnų ant krankštienos, turinčių platų judėjimo diapazoną, ir statyvo pagrindo, kurį galima pasukti 360°. Tai leidžia lengvai reguliuoti galvos padėtį pagal naudotojo individualius poreikius ir atliekamų darbų rūšį, užtikrinant puikią darbo vietos apšvietimą.

Spalvos ir intensyvumo reglamentavimas

Šviesos spalvos ir intensyvumas gali būti palaipsniui reguliuojami ant galvos esančio jutiklio. Reguliuojimas turi 5 lygius tiek pagal spalvos temperatūrą (šaltas-neutralus-šiltas), tiek pagal šviesos intensyvumą. Jis taip pat gali būti nuolat reguliuojamas, o tai suteikia jums daugiau galimybių pritaikyti apšvietimą pagal jūsų poreikius. Lampa taip pat turi jutiklį, kuris leidžia automatiškai nustatyti šviesos intensyvumo lygį atsižvelgiant į aplinkos ryškumą.

Šiuolaikinis dizainas ir funkcionalumas

Paprastos klasikinės baltos spalvos statyvo formos ir matinis paviršius suteikia jam elegantišką išvaizdą ir leidžia žibintui puikiai atrodyti beveik bet kuriame interjere. Lengva įdiegti ant stalo dėka rankenelės , kurios maksimalus atidarymas yra 6,3 cm.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Atidžiai. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite naudojimo instrukcijas ir tinkamai įdėkite prietaisą.

Į rinkinį įeina: lempa, maitinimo laidelis, rėmas, spaudimo laikiklis ir instrukcija.

Duomenys:

Ramo spalva: baltos spalvos

Šviesos spalva: 300066500 K

Šviesos srautas: 1200131340 lm

Maksimalus rašiklio atidarymas: 6,3 cm

Kabelo ilgis: 2 m

Galios: 24 W

Lampos įėjimo įtampos: 24 V

Įėjimo įtampos: 22040240 V

Garantija: 12 mėnesių

148448
30 Prekės