SPA gultas Azzurro wood 361A, 4 varikliai. įkaitintas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SPA gultas Azzurro wood 361A, 4 varikliai. įkaitintas

Komfortas ir įrangos kokybė yra prioritetas kiekvienam estetinės medicinos kabineto, profesionalios grožio studijos ar spa salono savininkui.

AZZURRO WOOD COSMETIC COUCH – tai aukštos klasės sofa, leidžianti atlikti kosmetikos procedūras ir visų rūšių masažus. Naudodamiesi elektriniu valdymu, mes galime patogiai išdėstyti sofą, kad klientas ir gydytojas būtų patogūs. Klasikinis dizainas ir funkcionalumas daro jį fantastišku šiuolaikiškai aprūpinto biuro ir SPA centro elementu.

Papildomas privalumas yra galimybė prisiminti 3 nustatymus. Dėl to, pasirinkus vieną iš jų, sofa automatiškai pritaikoma visose plokštumose į iš anksto nustatytas pozicijas. Pasirinktą nustatymą galima lengvai perkelti, kad būtų galima iš naujo nustatyti atskiras detales. Paspaudęs "išjungti" mygtuką, sofa grįžta į nulinę padėtį. Šildomas čiulpelis papildo funkcionalumą ir komfortą.

PUIKUS KOKYBĖ!!! 2 METŲ GARANTIJA!!!

Dydžiai: 208x87x62-81 cm.

2 399,00 € (su PVM) 1 982,64 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Elektros, Nuotolinio valdymo pultas, Su pakabos funkcija, Reguliuojant pakabos kojas, Reguliuojant nugarą, Su šildymo funkcija, Reguliuojant aukštį, Su programavimo funkcija, Be ratų, Su pakaba, 4 aktuatorius

124948