SPA gultas Azzurro Krystal 370-3 4 varikliai. baltas šildomas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SPA gultas Azzurro Krystal 370-3 4 varikliai. baltas šildomas

Komfortas ir įrangos kokybė – kiekvieno estetinės medicinos kabineto, profesionalios grožio studijos ar SPA salono savininko prioritetas.

AZZURRO KRYSTAL COSMETIC COUCH – tai aukščiausios klasės kušetė, leidžianti atlikti kosmetines procedūras bei visų tipų masažus. Elektrinio valdymo dėka galime patogiai pastatyti sofą, užtikrindami komfortą tiek klientui, tiek atliekančiam procedūrą. Dėl modernaus dizaino ir funkcionalumo baldai yra puikus moderniai įrengto biuro elementas.

2 099,00 € (su PVM) 1 734,71 € (be mok.)
Su mokesčiais

Papildomas privalumas yra galimybė prisiminti 3 nustatymus. Dėl to, pasirinkus vieną iš jų, sofa automatiškai pritaikoma visose plokštumose į iš anksto nustatytas pozicijas. Pasirinktą nustatymą galima lengvai perkelti, kad būtų galima iš naujo nustatyti atskiras detales. Paspaudęs "išjungti" mygtuką, sofa grįžta į nulinę padėtį. Šildomas čiulpelis papildo funkcionalumą ir komfortą.

PUIKUS KOKYBĖ!!! 2 METŲ GARANTIJA!!!

Gabaritai:

- ilgis 200 cm

- 92 cm pločio

- aukštis 62-80 cm

- iki 200 kg apkrovos

- grynasis svoris 121 kg

Pakuotės dydžiai:

212 x 92 x 65 cm.

Elektros, Nuotolinio valdymo pultas, Su pakabos funkcija, Reguliuojant pakabos kojas, Reguliuojant nugarą, Su šildymo funkcija, Reguliuojant aukštį, Su programavimo funkcija, Be ratų, Su pakaba, 4 aktuatorius

124000
14 Prekės