Apis Beard Care barzdų šampūnas 150 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apis Beard Care barzdų šampūnas 150 ml

Barzdų šampūnas yra unikalus natūralių komponentų derinys, turtingas vitaminų ir maistinių medžiagų. Šlapinančioji formulė garantuoja, kad jūsų bardai visada bus švieži ir apsupti rytinės kompozicijos kvapu su savotiškais mediniais ir misko taštais. D-pantenolio kiekis užtikrina idealią odos apsaugą nuo dirginimo, nuramina uždegimą ir atkuria odos pusiausvyrą. Augalinių ekstraktų maistingas poveikis pagreitina sužeistų plaukų regeneraciją, apsaugo nuo jų sausos ir leidžia auginti storą barzdą.

9,95 € (su PVM) 8,22 € (be mok.)
Su mokesčiais

CHARAKTERISTIKOS:

ekstraktas turi tonizuojančią poveikį, suteikia komforto pojūtį odai ir plaukams, turi priešuždegiminių savybių.

Yerba Mate ekstraktas - turi antioksidantines savybes, turi antioksidantines savybes, palaiko atsparumą DNR, baltymams ir lipidams nuo laisvųjų radikalų padarytos žalos.

d-pantenolas – palengvina odos dirginimą ir paraudimą.

INGREDIENTAI:

Vanduo, kokamidopropilbetainas, dinatrio lauretsulfosukcinatas, PEG-120 metilgliukozės dioleatas, hidrogenizuotas kastorų aliejus PEG-40, fenoxietanolis, polikvaterniumas-7, agulės ekstraktas, mate ekstraktas, D-pantenolis, pieno rūgštis, parfuminė kompozicija.

TINKA:

vyrai, turintys augalus ant veido, barzdą ir ūsų

NAUDOTI:

Padėkite nedidelę šampūno porciją ant drėgnos barzdos. Maširuokite barzdą, kol nėra putų. Tada kruopščiai nusiplaukite vandeniu ir naudokite oro kondicionierius arba aliejų iš tos pačios linijos.

147856
29 Prekės