GLOW 13" bsc žiedinė lempa su 10W stogu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GLOW 13" bsc žiedinė lempa su 10W stogu

Bešteno apšvietimas

33 cm išorinio skersmens kompaktiška žiedinė Glow lempa практично praktiškas prietaisas, kuris užtikrins puikią darbo vietos apšvietimą grožio salone, kirpykloje ar tatuiruotės studijoje, taip pat bus naudingas fotografuoti, įrašyti vaizdo įrašus ir medžiagas socialiniams tinklams. . Bešteno apšvietimas palengvins įvairias procedūras, o reguliuojamas šviesos intensyvumas ir spalva užtikrins didesnį komfortą.

0,00 € (su PVM) 0,00 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Plačios reguliuojimo galimybės

Nuotolinio valdymo pultas kabelyje leidžia palaipsniui reguliuoti spalvų temperatūrą platų šalta-vidutinė-šilta (3000-6000 K) diapazone ir valdyti šviesos intensyvumą 10 lygių. Ši funkcija suteikia papildomą lankstumą naudojant lemputę. Prijungimas prie tvirtos statalo užtikrina patogų darbą grožio salone, tatuiruotės studijoje ar namuose. Be to, lempos žiedo viduje yra griaunamas perjungiklis, leidžiantis įdiegti lanksčią telefono laikiklį, kuris yra įtrauktas į rinkinį ir leidžia pratęsti spyną ne daugiau kaip 15 cm, kas tinka daugeliui rinkoje prieinamų išmaniųjų telefonų.

Funkcinis dizainas

Lengva ir tvirtas statyvo konstrukcija su neslydžiančiomis kojomis užtikrina didelį komfortą ir stabilumą naudojant. Teleskopinė rėma leidžia fiksuoti aukštį 40-160 cm diapazone, o tai palengvina apšvietimo pritaikymą pagal jūsų poreikius. Maža kulkos galva leidžia lengvai įrengti žibintą ir laisvai reguliuoti jo nuolydžio kampą.

Atidžiai. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite naudojimo instrukcijas ir tinkamai įdėkite prietaisą.

Į komplektą įeina: žiedinė žibinta, USB maitinimo kabelis, įkroviklis, statyvo elementai, instrukcija, telefono laikiklis.

Duomenys:

Apvalkos spalva: juodųjų atspalvių

Šviesos spalva: 3000-6000 K

CRI: RA > 83

Žiedo skersmuo: 33 cm

Padangos aukštis: 40-160 cm

Kabelo ilgis: 190 cm

Galios: 10 W

Įėjimo įtampos: 220-240 V

Garantija: 12 mėnesių