OCHO Rožinis UV gelis vienfazis savaime išsilyginantis -15 g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-1,00 €

OCHO Rožinis UV gelis vienfazis savaime išsilyginantis -15 g

UV gelis, suteikiantis įspūdingus efektus

Vienfazinis nagų gelis OCHO NAILS GEL su savarankiškai lyginančiomis savybėmis atitinka tiek profesionalių manikūro meistrų, tiek šiek tiek mažiau patyrusių naudotojų poreikius. Tai leis jums sukurti visus savo svajonių stilius paprastai ir greitai !

Gelis idealiai tinka nagams auginti, suteikti jiems idealią formą ir sukurti madingus ir, svarbiausia, ilgalaikius stilius. Dėl tiksotropio (vadinamosios skystosios atminties) jis lengvai patenka, neišlieja ir neužpildo kutikulės, o tai skatina patogų manikūrą. Ocho Nails gelis yra lengvas! Naudojama formulė palengvina darbą ir sumažina deginimo pojūtį.

8,95 € (su PVM)9,95 €- 1,00 € 7,40 € (be mok.)
Su mokesčiais

Ocho nagų gelis yra 4 spalvų:

• Šviesus rožinis – švelnus pieno rožinis, idealiai tinka tokiems stiliams kaip kūdikio bumeris ar prancūzų stilius, taip pat kasdieniniam naudojimui;

• ROŽIAVAS – cukraus-rožinis, kuris puikiai atrodo kaip pilnas makiažas, bet taip pat yra puikus pagrindas kitiems stiliams;

• COVER – matus nuodinis atspalvis, tinka kaip natūralus, kasdienis makiažas, garantuojantis tvarų rankų išvaizdą;

• CLEAR skaidrus, leidžiantis sukurti tinkamą pagrindą tolesniam laikymui, lyginant nagų plokštės kreives.

Kaip teisingai tepti nagus?

1. Prieš pradedant gydymą kruopščiai dezinfekuokite savo ir kliento rankas antiseptiniu skysčiu ir atitinkamai paruoškite darbo vietą.

2. Pirkite tinkamo laipsnio pievelę, kruopščiai užpilkite plokštę poliravimo bloku ir, jei reikia, paruoškite kutikulą.

3. Išplaukite nagų plokštę medvilnės plokštelėje, įpiltoje riebalų pašalinimo medžiaga. Be to, galima naudoti praimerį.

4. Norėdami auginti nagus, ant jų įdėkite tinkamai paruoštą šabloną ir įsitikinkite, kad jis tiksliai tinka. Tada įterpkite gelį ir sukonstruokite nagų skeletą. Padėkite jį į lemputę.

5. Nuimkite formą ir tada įterpkite gelį į sukurtą rėmus, sukuriant formą. Svarbu nepamiršti rūpintis taip vadinama C kreivė.

6. Išvalykite gelį. Po to naudokite pjoviką, suformuokite nagus ir lyginkite plokštės paviršių.

7. Padėkite viršutinį dangtelį ir išdžiovinkite lempėje. Jei reikia, viską išdžiovinkite valytuvu. Norint geriau prižiūrėti nagus, siūlome ant jų uždėti alyvuogių aliejų.

147521
112 Prekės