NTN Premium vanilla flavored oil 50ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-1,00 €

NTN Premium vanilla flavored oil 50ml

50 ml kvapą turinčio regeneruojančio aliejaus-rolerio kutikui ir nagams su NTN Premium kamuoliuku

Tai intensyviai regeneruojanti alyvuogių formos oro kondicionieriai, kuriuose yra daug drėkinančių ingredientų. Baltymai ir vitaminai A ir E stiprina ir spinduliuoja nagus, tuo pačiu užtikrinant optimalią sausas, pažeistas kutikules ir silpnas, trapias nagus. Alyva drėkina nagų kutikulą, užkerta kelią jų sluoksniui ir pertekliui ant nagų plokštės. Padaro rankas švaresnes ir nagus.

Alyvuogių aliejus yra patogioje buteliukoje su aplikuotoju, todėl galite būti tikri, kad nė vienas gėrimo lašas nebus švaistytas veltui. Taip galima sutaupyti pinigų, optimizuoti aliejaus naudojimą ir pratęsti jo tarnavimo laiką. Be to, jo puikus kvapas reiškia, kad manikūro rezultatas ilgai išliks kiekvieno kliento atmintyje.

3,99 € (su PVM)4,99 €- 1,00 € 3,30 € (be mok.)
Su mokesčiais

Kaip naudoti:

Jei naudojate alyvuogių alyvuogių aliejų manikyrų salone, tepkite jį ant nešvaistytos medvilnės plokštės ar pirštinės piršto ir trinkite į kliento kulkulę. Jei jį naudojate namuose ir naudojate tik savarankiškai, išpilkite jį tiesiai iš buteliuko ant nagų plokštės.

Atidžiai pašalinkite per daug aliejaus be sausų medvilnės plokštelėmis.

Gerai! Dabar galite mėgautis drėgnomis kojomis ar gražiomis blizgančiomis nagų plokštėmis.

Nepamirškite, kad norint išlaikyti kūdikį idealioje būklėje – nuo manikūro atlikimo momento iki jo pakeitimo momento reikia reguliariai naudoti alyvuogių aliejų, t. y. ne mažiau kaip tris kartus per dieną.

5903990524318
5 Prekės