10ml Top DaisyPink Perlamutrinio šampano marmuro Molly Hema be
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

10ml Top DaisyPink Perlamutrinio šampano marmuro Molly Hema be

Ar mėgstate eksperimentuoti su manikuliais? Ieškote gražių, kilnių šampano efektų? Atkreipkite dėmesį į "Pearly MollyLac". Tai devynių skirtingų atspalvių kolekcija, kurią sujungia tas pats elementas, kuris paverčia jūsų nagus kupina, šiek tiek blizgantis, perlinis kvarco akmens efektas.

Pearly" serijos galvutės ne tik puikiai tinka vestuvėms, bet ir puikiai papildo gelę. Dėl to, kad ant jų paviršiaus gali būti padirbti įvairiausi piešiniai, jie paverčia jūsų nagus šampano marmuru, kvarciniu akmenimi ar žavingais metalo padangais.

Galvos turi tobulą savarankišką tendenciją, todėl, nepriklausomai nuo to, kokią techniką naudojate, galutinis efektas bus lygios stiklo paviršiaus su idealiomis šviesomis linijomis, einančiomis per nagų vidurį.

Minimaliai sumažina alergijų riziką, nes formuose nėra HEMA.

Balsų pupelių sudėtyje yra saulės apsaugos kremo.

Į kolekciją įtraukti produktai:

pieno nuodinis tonalinis kremas

rūmenų pieno pagrindas

pieno baltas

Kiekviena spalva papildoma lengva sidabro, aukso ar rožinės spalvos spinduliuotės efektu.

totaliniam manikūrui» arba vienam nagui

idealiai tinka vestuvių stiliui

tobulai lygina

sukurti įvairius modelius

5,99 € (su PVM) 4,95 € (be mok.)
Su mokesčiais
notifications_active Paskutinė prekė

Kaip naudoti:

Ant anksčiau dažytų nagų (arba nagų, kuriuos padidino gelis) uždėkite klasikinį dangtelį, kaip ir standartiniame viršutiniame sluoksnyje.

Pasinaudokite minkštai išvalytomis nagų pieštukomis, kad galūnės paviršiuje atsirastų pieštukų. Galite pasirinkti bet kokią mėgstamą techniką ir pamatyti, kokio poveikio pasieksite (pvz., sukūrę mažus apvalius modelius vienas šalia kito, pasieksite marmuro efektą).

Prieš įkišdami ranką į lemputę, galite ją perversti 5 sekundes, kad įsitikintumėte, kad gaminys yra visiškai staigus.

Polimerizuokite nagus (priklausomai nuo viršutinio sluoksnio storumo ir lempos modelio) 30-60 sekundžių.

Atidžiai! Prieš kiekvieną vartojimą kruopščiai sumaišykite produktą!

Susirinkimas: PEG-4 trimetilpropantriakrilatas, pentaeritritretramerkaptopropionatas, hidroksietilakrilatas/IPDI/PPG-15 glicerilis, eterio kopolimeras, alifatinis ureitanmetakrilatas, bis (pentaeritritriakrilatas) pentaeritritrildiakrilatas/IPDI, kopolimeras, pentaeritritritriakrilatas, pentaeritritris. Triakrilatas, etiltrimetilbenzoilfenilfosfinatas, Bis ((T-Butylbenzoxazolil) tiofenas, tripropilenglikoldiakrilatas, MEK, CI 77891, CI 77491, CI 12085, CI 15850, Cl 60725

5903990522086
2 Prekės