Gelis Porcelain Sparkle Gel Sticky Edition Natural Pink 15g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Gelis Porcelain Sparkle Gel Sticky Edition Natural Pink 15g

Gelis nagams auginti Porcelain Edition Laskovsk MollyLac 15g

Spinduliuojantis gelis pagal akrilinio galo konsistenciją — panašios spalvos "Porcelain Sparkle Gel" galo versija.

Inovatyvi formulė užtikrina patogų darbą be baimės užtvindyti kutikulą. Jūs sužinosite jo nuostabių savybių spektrą, kai panardinsite Polygel Liquid dažiklį ir pradėsite formuoti masę. Produktas bus geriausias pasirinkimas trapioms, plonoms ar sudėtingoms nagoms.

14,95 € (su PVM) 12,36 € (be mok.)
Su mokesčiais
notifications_active Paskutinė prekė

Patogus darbas, greitas paruošimas ir sveika nagų plokštelės išvaizda, kurią suteikia gelis, garantuoja klientų pasitenkinimą, taip pat patogumą ir manikiūro greitį.

Jį galite naudoti dirbdami su natūralia ar susmulkinta nagų plokštele, taip pat atlikdami priauginimus.

Daugialypė produkto formulė leidžia mėgautis subtiliomis spalvomis, kurios užmaskuoja natūralių plytelių trūkumus, taip pat sukuria nuostabų subtilaus švytėjimo įspūdį, kai jį geriau pažįstate! Gelyje esančių dalelių pastaba nėra perdėta, ji šviečia grakščiai ir be įkyraus vaizdo! Spindi iš arti – vienalytis tolumoje! Gelis pasižymi tikro porceliano elegancija ir ilgaamžiškumu.

Blizgus lipnumas! Kodėl jums to reikia?

Storesnis porceliano "Sparkle Gel" linijos analogas.

Jis yra 3 gražių spalvų.

Konsistencija yra elastinga ir laisva.

Išimkite iš pakuotės mentele ar šepetėliu.

Dirbkite su mažiau lanksčiu šepetėliu.

Mes galime dirbti dviem būdais (bakstelėdami šiek tiek sudrėkintu šepetėliu arba šepetėliu be skysčio. Antruoju variantu svarbu ne traukti gelį, o panardinti šepetėlį 1 mm į masę ir, nenuplėšiant jo, tepti gelį pagal pageidavimą.

Puikus gelis dvigubam formavimui ir šepečiui.

Puikiai tinka vasarai, trunka ilgiau.

Geras nuoseklumas kuriant prancūzų kalbą.

Mes rekomenduojame naudoti "Polygel Liquid" - skystį, kuris palengvina gelių ir akrilo gelių tepimą ir formą. Skirta labai storiems gaminiams, kurie dėl savo savybių prilimpa prie šepetėlio ir turi būti sudrėkinti stiliui.

Jo dėka galite modeliuoti, formuoti ir kurti savo svajonių nagus tiek laiko, kiek jums reikia, nebijodami užtvindyti odelės! Norėdami pamatyti, kaip lengva dirbti su "MollyLac Polygel", sudrėkinkite šepetėlį sintetiniais, natūraliais ar silikoniniais šeriais "PolyGel Liquid" ir pažiūrėkite, kaip lengvai produktas pasklinda ant nagų.

Galite patobulinti savo stilių, kol jis pasieks tobulą formą.

Skystis yra nepakeičiamas skystis sisteminiam poligelio metodui ir Paulinos Laskowskos "Sticky Edition" porceliano spindesio geliui. Jo dėka galėsite puikiai paskirstyti produktą per visą nagą. Kai masė pradeda prilipti prie šepetėlio, tiesiog pamirkykite ją skystyje ir galėsite toliau dirbti formuodami nago formą.

Įspėjimas:

Produktas skirtas tik profesionaliam naudojimui.

Laikykitės atokiau nuo vaikų.

Gali sukelti alerginę reakciją.

Atidžiai perskaitykite naudojimo instrukcijas.

5903990510229
1 Vienetas