Champion Big Case kuprinė
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Champion Big Case kuprinė

Idealus sprendimas mobiliems stilistams

Unikalus "Champion Big Case" kuprinėlis sujungia funkcionalumą ir stilių, leidžiant laikyti įrankius ir lengvai pasiekti juos bet kur. Nepriklausomai nuo to, ar tai skudurys, šukuosena, kosmetika ar tvarkymas, kiekvienas turi savo vietą. Užpakalinė dėžutė yra idealus sprendimas mobiliems stilistams, puikiai tinka jų darbui.

369,00 € (su PVM) 304,96 € (be mok.)
Su mokesčiais

Puikus įrankių organizavimas

Du dideli skyrius, kurie leidžia efektyviai organizuoti įrankius. Didelis kišenės pasirinkimas leidžia saugiai laikyti mažas aksesuarus ir kosmetikos. Ištraukiamos lentynos užtikrina patogą prieigą prie svarbiausių daiktų darbo metu, o reguliuojami skydai leidžia pritaikyti kuprinės vidinę erdvę individualiems naudotojo poreikiams. Dar vienas labai praktiškas papildymas yra USB įkrovimo portas, kuris leidžia įkrauti elektroninius įrenginius keliaujant, suteikiant kompleksinį kuprinės funkcionalumą aktyviems specialistams.

Tai patikimas rankinėlis profesionalams.

Pagaminta iš lengvų ir tvirtų medžiagų, kuprinė užtikrina optimalią jūsų įrankių apsaugą, tuo pat metu likdama patogiai nešiojama. Reguliuojamosios minkštos žievės užtikrina idealią nusileidimą ir sumažina kūno naštą ilgos darbo dienos metu. Vidinė erdvė yra aprūpinta reguliuojamomis sienomis, leidžiančiomis pritaikyti jos planavimą jūsų individualiems poreikiams. Užpakalis yra idealus draugas kelionėje nuo vieno kliento prie kito.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Nuotraukos. Kuprinė parduodama be turinio.

137395
9 Prekės