Kirpyklos kėdė Gabbiano Linz auksinis juodas diskas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kirpyklos kėdė Gabbiano Linz auksinis juodas diskas

Gabiano" - prabangus Italijos markas, pasižymintis patikimumu, kokybe ir estetika. Siūlyme pateikiamas didelis funkcinių salono įrangos elementų pasirinkimas, pavyzdžiui, kėdės, mašinų skalbimo įrenginiai ir infrazonos.

Funkcinė įranga šukuosenai

Elegantiška "Linz NQ" kirpyklos kėdė turi tvirtą hidraulinį keltuvą. Tai gerokai padidina įvairių procedūrų efektyvumą ir tuo pat metu užtikrina aukštą komfortą . Klasikinės spalvos, paprastas dizainas ir aukso atspalvio dekoratyvūs poliruoti elementai suteikia jam išmintingą išvaizdą.

479,00 € (su PVM) 395,87 € (be mok.)
Su mokesčiais

Aukščio reglamentavimas yra įmanomas dėl tvirtos hidraulinės keltuvo, kuris leidžia sklandžiai reguliuoti sėdynės lygį 46-62 cm diapazone. Tai užtikrina labiau ergonominį darbą, suteikiant galimybę laisvai reguliuoti kėdės lygį tiek klientui, tiek kirpėjui. Atitinkamos formos nugaros yra apvalytos sintetine oda ir leidžia priimti patogą padėtį. Tai suteikia puikią nugaros palaikymą, o tai ypač svarbu ilgametėms procedūroms. Didelis privalumas yra skylė tarp nugaros ir sėdynės . Tai palengvina salono švarumą ir leidžia lengvai išvalyti plaukus iš visų kėdės kampų, sutaupant laiko ruošiant darbo vietą tarp klientų.

Tvirtas plokščias apvalus pagrindas garantuoja pastovumą naudojant. Švelnus paviršius leidžia lengvai išlaikyti šį elementą švarų . Platus sėdynėlis su putų plotas užtikrina didelį komfortą ir patogumą net ir per daug valandų procedūrų. Sėdynės sukūrimas su visapusišku sukimosi mechanizmu padaro kirpėjo darbą efektyvesnį ir patogesnį. Svarbus privalumas yra šiai modeliui skirta kojų stotelė, kuri užtikrina tvirtą naudotojo kojų palaikymą, o dekoratyvinė plokštė suteikia stilingą išvaizdą. Rankšluosčiai yra tinkamo aukščio, kad klientas galėtų tinkamai išdėstyti savo pečius, o tai reiškia, kad jis negalės įstrigti galvos į pečius ir nusilenkti, o tai labai palengvina tikslią operacijų, įskaitant kirtimo, atlikimą.

Patogus baldus užpildytas tvirtu, atspariu deformacijai porolonu, o apdaila pagaminta iš maloniai liečiamos sintetinės odos. Naudojamos medžiagos užtikrina patogų baldų naudojimą ilgą laiką, daro techniką atsparią drėgmei, ilgametę ir lengvai prižiūrimą. Juodos spalvos dėžutė ir aukso spalvos dekoratyviniai elementai suteikia jam nepakeliamą eleganciją . B212G kirpyklų kėdė yra minimaliai suprojektuota, suteikianti jai unikalų charakterį ir leidžianti jai puikiai atrodyti daugelyje elegantiškų salonų.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, variklis su pagrindu, kojų pagalvė.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: apvali

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Spalvos: juodos ir aukso spalvos

148063
12 Prekės