Kirpėjo kėdė Gabbiano Wersal, butelis žalias auksinis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kirpėjo kėdė Gabbiano Wersal, butelis žalias auksinis

Stylinga "Gabiano Wersal" kirpyklos kėdė, aprūpinta efektyviu hidrauliniu keltu, buvo sukurta siekiant užtikrinti didelį komfortą ir palengvinti įvairias procedūras. Neįprasta forma, įdomi steka ir aukso atspalvio poliruoti dekoratyvūs elementai suteikia jai elegantišką išvaizdą ir pabrėžia interjero charakterį.

Tvirtas hidraulinis keltuvas leidžia laisvai reguliuoti aukštį, leidžiant reguliuoti sėdynės lygį 47-63 cm diapazone. Tai užtikrina patogų darbą, leidžiant lengvai reguliuoti kėdę tiek klientui, tiek kirpėjui. Kontūrinė nugaros dalis, uždengta sintetine oda, leidžia priimti patogią padėtį, užtikrinant puikią nugaros palaikymą, o tai ypač svarbu daug valandų trukstančių procedūrų atveju.

499,00 € (su PVM) 412,40 € (be mok.)
Su mokesčiais

Tvirtas apvalus pagrindas garantuoja baldų tvirtumą. Švelnus paviršius leidžia lengvai išlaikyti šį elementą švarų . Patogus sėdynėlis su putų plotas užtikrina didelį komfortą naudoti net ir per daug valandų procedūros. Visapusiškai besisukančio mechanizmo dėka kirpėjo darbas tampa efektyvesnis ir patogesnis. Tinkamo aukščio rankenėlės leidžia klientui tinkamai išdėstyti savo pečius tai reiškia, kad jis negalės užsikrėsti galvos į pečius ir nusilenkti, tai žymiai palengvina tikslaus procedūrų, įskaitant kirtimą, atlikimą.

Vizualiai įdomus baldų daiktas yra pripildytas tvirtos, atsparos deformacijoms porolono, o apdaila pagaminta iš maloniai liečiamos žalios spalvos dirbtinės odos. Naudojamos medžiagos daro įrangą tvirtą, patogią naudoti, drėgnumą atsparią ir lengvai prižiūrimą. Dekoratyvinė penkių kampų juosta ir patraukli forma suteikia gaminiui unikalų charakterį . Gabiano Wersal" kirpyklų kėdė pasižymi subtiliu dizainu, dėl kurio kėdė puikiai atrodo daugelyje elegantiškų salonų.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, važiavimas su pagrindu.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: apvali

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Spalvos: žalios ir aukso spalvos

Apdoroti metaliniai paviršiai.

148442
7 Prekės