Kosmetinė taburetė 1004 Giovanni auksinė juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kosmetinė taburetė 1004 Giovanni auksinė juoda

Praktiška Giovanni 1004 kosmetologinė kėdė su ergonomine sėdynė ir nugarą yra ideali profesionaliems salonams. Tinkamas profiliavimas užtikrina patogų paslaugų teikimą . Stylinga kėdė suteikia patogumą pacientams.

Lengva pritaikyti

Galimybė reguliuoti sėdynės aukštį 50-64 cm intervale leidžia specialistui atlikti atitinkamą padėtį. Kontūrinė nugaros dalis, kurią galima išstumti 20 cm, užtikrina puikią nugaros palaikymą, nepriklausomai nuo naudotojo ūgio. Visapusiškai sukimosi mechanizmas daro darbą efektyvesnį ir patogesnį. Sėdynė taip pat turi užrakintinos stogos funkciją, kuri užtikrina ergonominę kūno padėtį darbo metu. Tinkamai profiliuota sėdynių forma, užpildyta atsparia deformacijai putėmis, garantuoja naudotojui komfortą ir darbo ergonomiją.

159,00 € (su PVM) 131,40 € (be mok.)
Su mokesčiais

Paprastumas ir funkcionalumas

Tinkamai suprojektuotas pagrindas su penkiomis aukso atspalviais spinduliuočiais padaro stobulą tvirtą net intensyvaus darbo metu. Vežimėliai suteikia didelį judumą, kad būtų lengva perkelti biuro baldus. Tvirto stolio apvalka pagaminta iš dirbtinės juodos odos. Dėl tokios medžiagos stovykla yra atspari drėgmei ir lengvai valoma .

Liftas: dujų

Apvalkos spalva: juodi atspalviai

Bazinė spalva: auksiniai atspalviai

147848
191 Prekės