4Kėdė Rico QS-OF213G aksominė juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

4Kėdė Rico QS-OF213G aksominė juoda

4Rico baldai sujungia funkcionalumą ir komfortą. Jų pasiūlymuose pateikti makiažo kėdės ir stolai pasižymi platų dizaino, spalvų ir apdailos medžiagų pasirinkimu. Jie taps puikia akcentu bet kurioje erdvėje - tiek profesionaliame, tiek namuose.

Stili ir funkcionali kėdė.

Elegantiška kėdė QS-OF213G, kurioje yra maloni medžiaga, tinka bet kokiam interjerui. Jis yra labai universalus – puikiai tinka profesionaliems salonams, įskaitant grožio saloną, makiažo saloną, biurą ar elegantišką priėmimą. Jis taip pat puikiai tinka kasdieniniam namų naudojimui.

169,00 € (su PVM) 139,67 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Plačios reguliuojimo galimybės

Įrengta efektyviu dujų liftu, kėdė užtikrina saugų naudojimą ir leidžia lengvai ir sklandžiai reguliuoti sėdynės aukštį 43-58 cm. Tai leidžia pritaikyti baldus jūsų individualiems poreikiams ir paslaugoms, užtikrinant didelį komfortą naudojant – tiek makiažo, ant akių laikymo, tiek kitų užsiėmimų metu. Visiško sukimosi mechanizmas padidina darbo efektyvumą ir patogumą . Rankšluosčiai yra tinkamo aukščio, kad užtikrintų tinkamą petų padėtį.

Elegantiškas dizainas, kad būtų lengviau naudotis

Gražus juodosios spalvos apdailas suteikia baldai unikalų charakterį. Apdaila daro baldą patrauklią. Aukso atspalvių apdaila suteikia eleganciją ir puikiai derina su velkatu. Funkciniai ratai leidžia judėti, lengviau perkelti kėdę ir judėti po kambarį. Estiška konstrukcija, patogus naudojimas, dekoratyvinis strypas ir ergonominė nugaros dalis daro kėdę atitinkančią net sudėtingiausių naudotojų reikalavimus.

Produkto dydžiai nurodyti nuotraukoje.

Duomenys:

Vairavimas: dujų

Apdailos medžiaga: velketas

Apvalkos spalva: juodųjų atspalvių

Karkasų spalva: aukso atspalviai

148154