Kosmetinė taburetė 6010 balta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kosmetinė taburetė 6010 balta

Praktiška 6010 kosmetikos kėdė su ergonomiška sėdyne yra puikus sprendimas kosmetikos, kirpyklų ir daugelio kitų sričių profesionalams, kur darbo komfortas yra labai svarbus. Tai nepakeičiama įranga visiems, kurie vertina efektyvumą ir komfortą. Ergonomiškas dizainas ir aukštos kokybės apdaila užtikrina išskirtinį patvarumą ir komfortą.

Kėdės sėdynė buvo kruopščiai suprojektuota balno formos, o tai užtikrina natūralų kūno svorio pasiskirstymą. Tai suteikia komfortą net ilgomis darbo valandomis ir dažnai keičiant padėtį, taip pašalinant skausmo ar diskomforto jausmą net ilgų procedūrų metu. Sėdynė apmušta patvaria ir lengvai valoma sintetine oda baltos spalvos atspalviu, kuris suteikia elegancijos ir stiliaus bet kokiam interjerui.

79,00 € (su PVM) 65,29 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Dujo variklis leidžia sklandžiai reguliuoti aukštį ir pritaikyti jį individualiems naudotojo poreikiams. Penkių žvaigždučių, tinkamai suprojektuotas pagrindas daro stalą itin tvirtą net intensyvaus darbo metu. Rūšiai, pritvirtinti prie pagrindo, leidžia laisvai judėti po biurą.

Detalės:

Apvalkos spalva: baltos spalvos

Vairavimas: dujos

Aukščio reglamentavimas: 45-60 cm

113493