Kosmetinė taburetė Gold AM-830, balta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kosmetinė taburetė Gold AM-830, balta

Patogi kėdė profesionaliam biurui.

Garsumo salonas "Gold AM-830" su ergonomine nugaromis – unikalus sprendimas, skirtas specialistams, kuriems reikia adekvačios nugaros palaikymo ilgas darbo valandas ir kurie vertina komfortą. Elegantiškas ir funkcionalus stogas užtikrina komfortą, o jo estetinis dizainas pabrėžia unikalų kambarį.

Aukščio reglamentavimas nuo 50 iki 63 cm efektyvaus dujų aktuatoriaus pagalba leidžia adaptuoti stalą pagal jūsų individualius poreikius. Tai leidžia dirbti optimalioje padėtyje, o tai daro didelę įtaką procedūros vykdytojo efektyvumui ir komfortui. Sėdynės nugaros buvo kruopščiai suprojektuotos, kad užtikrintų pakankamą stuburo palaikymą, kad net ilgesnis darbas vyktų patogiai.

129,00 € (su PVM) 106,61 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Penkių žvaigždučių pagrindas užtikrina stabilumą ir saugumo jausmą net dinamiškesniems judėjimams ir dažnai keičiančiai padėčiai. Tvirtų ratų įrengimas užtikrina didelį judumą, leidžiantį laisvai judėti po kambarį ar biurą. Tai baltos spalvos sintetinės odos apvalka, kuri yra ne tik ilgaamžiška, bet ir lengvai valoma. Aestetinė linija ir stoka suteikia jam unikalų išvaizdą, o auksiniai dekoratyvūs elementai suteikia jam prabangų charakterį, pritraukiantį dėmesį. Unikalus elegancijos ir komforto derinys daro stalą nepakeičiamu kiekvienos profesionalaus darbo įrankiu.

Detalės:

Apvalkos spalva: baltos spalvos

Vairavimas: dujos

Aukščio reglamentavimas: 50-63 cm

135521