Pasukama kėdė 4Rico QS-GW01G aksominė juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pasukama kėdė 4Rico QS-GW01G aksominė juoda

Stilinga ir funkcionali kėdė.

Elegantiška 4Rico kėdė su intriguojančiu nugaros pleistras ir poliruotais aukso atspalvio elementais, apgyvendinta maloniu materialu, suderins bet kurį interjerą. Baldai yra elegantiški ir itin universali - jie puikiai tinka profesionaliems salonams, įskaitant grožio saloną, manikyrų saloną, biurą ar elegantišką priėmimą. Jis taip pat puikiai tinka namams.

179,00 € (su PVM) 147,93 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Plačios reguliuojimo galimybės

Efektyvus dujų liftas leidžia lengvai ir sklandžiai reguliuoti sėdynės aukštį 41-57 cm . Tai leidžia adaptuoti kėdę individualiems poreikiams ir teikiamoms paslaugoms, užtikrinant aukštą komfortą naudojant tiek makiažo, ant žvelgčių, tiek kitų užsiėmimų metu. Visiškas sukimosi mechanizmas padidina darbo efektyvumą ir komfortą. Tinkamai profiliuota nugaros dalis užtikrina komfortą sėdint, nugaros palaikymą ir padeda tinkamai išdėstyti pečius.

Elegantiškas dizainas, kad būtų lengviau naudotis

Apdaila daro baldus patrauklius . Gražus žalios spalvos apdailas suteikia jai unikalų charakterį. Aukso atspalvio pagrindas suteikia eleganciją ir puikiai dera su velkatu. Funkciniai ratai leidžia judėti, lengviau perkelti kėdę ir judėti po kambarį. Saugus apdorojimas, patogus naudojimas ir estetiškai supjaustyta medžiaga ant profiliuotos nugaros daro kėdę atitinkančią net labiausiai reikalaujančių naudotojų reikalavimus.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, pagrindas su vairu, montavimo komplektas.

Detalės:

Apdailos medžiaga: velketas

Vairavimas: dujų

Apvalkos spalva: žalios spalvos

Kojų spalva: aukso atspalviai

Auksiniai elementai padengti laku. Mechaniniai dangaus pažeidimai nėra reklaminiai.

148120