4Rico QS-OF212G sukimosi kėdė tamsiai mėlynos spalvos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

4Rico QS-OF212G sukimosi kėdė tamsiai mėlynos spalvos

Stili ir funkcionali kėdė.

Elegantiška 4Rico kėdė, kurioje yra maloni medžiaga su estetine linija ir poliruotais aukso atspalvio elementais, puikiai tinka bet kuriam interjerui. Baldai puikiai tinka profesionalioms įstaigoms, įskaitant grožio saloną, makiažo saloną, biurą ar elegantišką priėmimą.

179,00 € (su PVM) 147,93 € (be mok.)
Su mokesčiais

Plačios reguliuojimo galimybės

Sėdynė yra aprūpinta visiškai sukimosi mechanizmu, kuris padidina darbo efektyvumą ir komfortą. Efektyvus dujų liftas leidžia lengvai ir sklandžiai reguliuoti sėdynės aukštį 43-54 cm . Tai leidžia adaptuoti kėdę individualiems poreikiams ir teikiamoms paslaugoms, užtikrinant aukštą komfortą naudojant tiek makiažo, ant žvelgčių, tiek kitų užsiėmimų metu. Tinkamai profiliuota nugaros dalis užtikrina komfortą sėdint, nugaros palaikymą ir padeda tinkamai išdėstyti pečius. Spynas tarp nugaros ir sėdynės palengvina svetainės švarumą .

Elegantiškas dizainas, kad būtų lengviau naudotis

Rūpestingai apdailai daro baldus patrauklius. Žalios spalvos velkato apdaila suteikia jai unikalų charakterį . Aukso atspalvio pagrindas suteikia eleganciją, idealiai derinant su velkatu, o funkciniai ratai suteikia judumą, palengvinant kėdės judėjimą ir judėjimą po svetainę. Estiška konstrukcija, patogus naudojimas, dekoratyvinė linija ir ergonominė nugarė daro kėdę atitinkančią net labiausiai reikalaujančių naudotojų reikalavimus.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, pagrindas su vairu, montavimo komplektas.

Detalės:

Apdailos medžiaga: velketas

Vairavimas: dujų

Apvalkos spalva: žalios spalvos

Kojų spalva: aukso atspalviai

Auksiniai elementai padengti laku. Mechaniniai dangaus pažeidimai nėra reklaminiai.

148131
7 Prekės