4Pasukama kėdė Rico QS-MF18G aksominė tamsiai mėlyna
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

4Pasukama kėdė Rico QS-MF18G aksominė tamsiai mėlyna

Elegantiška, patogi kėdė

Stili 4Rico kėdė, apgyvendinta maloniai liečiama medžiaga su poliruotu aukso atspalvio pagrindu, puikiai suderins bet kurį interjerą. Baldai puikiai tinka profesionalioms biuroms, įskaitant grožio saloną, manikyrų saloną, biurą ar elegantišką priėmimą.

199,00 € (su PVM) 164,46 € (be mok.)
Su mokesčiais

Plačios reguliuojimo galimybės

Efektyvus dujų liftas leidžia lengvai reguliuoti sėdynės aukštį 47-59 cm . Tai leidžia adaptuoti kėdę individualiems poreikiams ir teikiamoms paslaugoms, užtikrinant aukštą komfortą naudojant tiek makiažo, ant žvelgčių, tiek kitų užsiėmimų metu. Sėdynė yra aprūpinta visiškai sukimosi mechanizmu, kuris padidina darbo efektyvumą ir komfortą. Konturinė nugaros dalis suteikia pakankamai nugaros rėmimo, o ant sėdynės pritvirtinta pagalvė su liptuvu padidina patogumą. Spynas tarp nugaros ir sėdynės palengvina svetainės švarumą .

Minimalistinis dizainas

Paprastas apdailas daro baldus patraukliais. Žalios spalvos velkato apdaila suteikia jai unikalų charakterį . Aukso atspalvio pagrindas suteikia eleganciją, idealiai derinant su velkatu, o funkciniai ratai suteikia judumą, palengvinant kėdės judėjimą ir judėjimą po svetainę. Estiška konstrukcija, patogus naudojimas ir ergonominė nugaros dalis daro kėdę atitinkančią net sudėtingiausių naudotojų reikalavimus.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, pagrindas su vairu, montavimo komplektas.

Detalės:

Apdailos medžiaga: velketas

Vairavimas: dujų

Auksiniai elementai padengti laku. Mechaniniai dangaus pažeidimai nėra reklaminiai.

148141
32 Prekės