4Svynojanti kėdė Rico QS-BL12B žalias velketas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

4Svynojanti kėdė Rico QS-BL12B žalias velketas

Stylinga kėdė su unikaliu stiliumi.

Elegantiška 4Rico kėdė su gražia medžiaga ir dekoratyvinėmis šakomis puikiai tinka unikaliems interjerams. Mėbelis pasižymi neužmirštu elegancija ir nepaprastai universali . Idealiai tinka specializuotiems salonams, grožio ir makiažo salonams, biurams ir elegantiškiems priėmimams. Jis taip pat puikiai tinka namų naudojimui, suteikiant interjerui išmanų charakterį.

199,00 € (su PVM) 164,46 € (be mok.)
Su mokesčiais

Plačios reguliuojimo galimybės

Sėdynė yra aprūpinta visiško sukimosi mechanizmu, kuris daro didelę įtaką darbo ergonomikai. Efektyvus dujų liftas leidžia lengvai reguliuoti sėdynės aukštį 42-52 cm . Tai leidžia adaptuoti kėdę individualiems poreikiams ir teikiamoms paslaugoms, tokiu būdu didinant darbo efektyvumą, nepriklausomai nuo atliekamos veiklos. Konturinė nugaros dalis užtikrina pakankamą nugaros palaikymą, o tai užtikrina didelį komfortą.

Elegantiškumas ir patogumas

Gražus apdailas daro baldus patraukliais . Žalios spalvos velkato apdaila ir dekoratyvinis strypas suteikia jam unikalų charakterį . Tvirto aukso atspalvio apvalus pagrindas suteikia eleganciją ir puikiai dera su velkatu. Estiška konstrukcija, patogus naudojimas, ergonominė nugaros dalis ir estetiškas strypas daro kėdę atitinkančią net labiausiai reikalaujančių naudotojų reikalavimus.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, pagrindas su vairu, montavimo komplektas.

Detalės:

Apdailos medžiaga: velketas

Vairavimas: dujų

Auksiniai elementai padengti laku. Mechaniniai dangaus pažeidimai nėra reklaminiai.

148147
20 Prekės