4Stolas Rico QS-GW06G samprata juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

4Stolas Rico QS-GW06G samprata juoda

Graži kėdė jūsų kambaryje.

4Rico QS-GW06G kėdė, kurioje yra maloni medžiaga, yra aukštos kokybės, komforto ir funkcionalumo derinys, įspūdingas prabangus dizainas. Mėbelis , kurio nugaros yra įdomios pleistros ir poliruoti aukso atspalvio elementai , yra nepakartojamas elegantiškumas . Puikus tiek profesionaliam biurui, tiek namų naudojimui.

Tiksliai profiliuota apvalinta nugaros dalis užtikrina puikų nugaros palaikymą, o atitinkamo aukščio rankenėlės leidžia tinkamai išdėstyti rankas. Šie sprendimai padidina patogumą ir leidžia priimti ergonominę padėtį , taip sumažinant raumenų įtampą . Aukso spalvos metalinės kojos yra apdailos plastiku, kuris apsaugo nuo atsitiktinių pažeidimų.

199,00 € (su PVM) 164,46 € (be mok.)
Su mokesčiais

Patogi ir prabangus kėdėlis

Gražus kailinis apdailas suteikia kėdėnei unikalų charakterį, o estetiškai suvilktas audinys ant nugaros pabrėžia unikalų baldų išvaizdą. Tai suteikia jam išskirtinį išvaizdą ir užtikrina patogumą. Aukso atspalvių apdaila suteikia eleganciją ir prestižą, idealiai derinant su velkatu. Elegantiška kėdė 4Rico – yra išskirtinai patogus baldų daiktas, kuris papuoš bet kokio grožio salono priimančiojo stalą.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, metalinis rėmas.

Detalės:

Apdailos medžiaga: velketas

Mechaniniai dangaus pažeidimai nėra reklaminiai.

148115
16 Prekės