Hydrogen H2+ 6in1 Naujos kartos vandenilio valymo įrenginys
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Hydrogen H2+ 6in1 Naujos kartos vandenilio valymo įrenginys

Kompleksinės odos priežiūros aparatas

Inovacinis aparatas "Hydrogen H2+" sujungia šešias efektyvias priežiūros technologijas, užtikrinančias įspūdingus kosmetikos procedūrų rezultatus. Kombainas, sukurtas atsižvelgiant į kompleksinę odos priežiūrą, siūlo išplėstines funkcijas, užtikrinančias optimalią odos priežiūrą. Hydrogen H2+ – puikus sprendimas grožio salonuose, leidžiantis žymiai išplėsti gydymo pasiūlą.

599,00 € (su PVM) 495,04 € (be mok.)
Su mokesčiais

Intuityvus valdymo pultas

Pagrindinis prietaiso elementas yra jutiklinė plokštė, kuri užtikrina patogumą. Galimybė pritaikyti gydymo parametrus ir įvairios galimybės, tokios kaip gydymo tipo, intensyvumo, gydymo laiko ar gydymo bangos režimo pasirinkimas, leidžia pritaikyti prietaiso veikimą konkrečiams kliento poreikiams. Veiksminis displejus padeda kontroliuoti gydymo eigą, todėl kombinas dar patogesnis ir efektyvesnis.

Įrenginio funkcijų įvairovė

Ši pažangi priemonė yra universali priemonė veido priežiūros srityje . Specialiai parinktos galvos ir reguliuojamosios galimybės leidžia koncentruoti poveikį skirtingiems odos sluoksniams, o tai suteikia matomą ir ilgalaikį rezultatą, tuo pačiu užtikrinant kompleksinę ir individualią priežiūrą. Jis ne tik didina grožio salonų pasiūlą, bet ir atitinka klientų lūkesčius, siūlydamas įvairias procedūras, pritaikytas unikaliems poreikiams.

Vandenilio valymas

Šis procesas grindžiamas vandenilio savybėmis , naudojamomis giliai išvalyti ir atgaivinti odą . Jis neutralizuoja laisvus radikalus ir pašalina mirusią odą, duodant jai deguonies ir maitinant ją. Procedūros efektas – sklandus, giliai drėgnas ir šviesiantis odas, taip pat ląstelių lygmeniu senėjimo procesas sulėtėja.

Radijo dažnis

Radijo bangų skleidžianti galva generuoja šilumą odoje ir poodinėje pluoštelėje, stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą, maitina ir prisotina odą deguonimi, suteikiant rezultatus, matomus jau po pirmosios procedūros. Veiksmai apima veido ovalumo pagerėjimą, odos elastingumo ir elastingumo didinimą, raukšlių mažinimą.

UŽI

Naudojant akustines bangas , kurių dažnis yra didesnis už žmogaus ausį , į odą lengviau patenka kosmetikos sudėtyje esančios aktyviosios medžiagos . Jie aktyvuoja ląsteles efektyviai gaminti kolageną ir elastiną, skatindamos gilią odos regeneraciją, palaiko natūralius atsinaujinimo procesus ir gerina bendrą būklę.

Kavitacinis pilingas

Procedūra apima odos valymą ultragarso bangomis, kurios sukelia kavitato reiškinį, o tai leidžia užtikrinti gilų odos priežiūrą ir regeneraciją, suteikiant jai šviežią išvaizdą. Reguliarus odos skalbimo naudojimas gali padėti pagerinti odos tekstūrą ir sumažinti jos trūkumus.

Šaldymo galva

Jis atlieka svarbų vaidmenį kompleksinėje odos priežiūroje . Jis atvėsina odą, sumažina patinimą, pašalina hemangiomas ir eritemas, atpalaiduoja raumenis. Jis padeda žmonėms, kurie kenčia nuo odos problemų ar per didelės raumenų įtampos, paliekant odą šviežią, drėgną ir atsipalaidavusią.

Švirkšti

Jis leidžia kruopščiai ant odos paviršiaus puršti tokių produktų, kaip tonikai, esencijos ar kiti kosmetikos produktai, kuriuose yra aktyvių ingredientų. Tikslus poveikis leidžia vienodai paskirstyti produktą, kuris efektyviai drėkina ir atšviečia odą. Pasirūpinimas tampa efektyvesnis ir malonesnis, o oda tampa sveika ir šviesi.

Futuristinis dizainas

Šiuolaikinė įranga pasižymi elegantišku ir ergonominiu dizainu ir yra estetinis grožio salono erdvės papildymas. Kompaktiškas dydis leidžia lengvai saugoti ir transportuoti. Taip pat yra funkcinė vandens ir skysčių, reikalingų procedūroms, bakų sistema, kuri užtikrina patogų ir higienišką darbą. Galvos pagalvė leidžia lengvai pasiekti reikalingas aksesuaras. Naudojamos medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą ir paprastą įrangos valymą.

Didesnis kaip nuotraukoje.

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo instrukcijas.

Techniniai duomenys:

Galios: 160 W

Maitinimo šaltinis: 22040240 V

Ultragarso dažnis: 1 MHz

Radijo bangų dažnis: 1 MHz, bipolinis

Radijo bangų galia: 20 W

Vanduo: 30 l

148507
541 Prekės