Daugfunkcinis prietaisas Elegante Platinum T9
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Daugfunkcinis prietaisas Elegante Platinum T9

Elegante" siūlo funkcinius salonų sprendimus, didinančius paslaugų kokybę. Asortimentas apima daugybę praktinių lupų ir gydymo lempų modelių, rankšluostų džiovintuvų ir profesionalių prietaisų specialiosioms procedūroms.

Kompleksinis veido ir kūno priežiūros prietaisas.

Elegante Platinum T9 фес profesionali grūdinimo kombinas yra daugiafunkcinis įrenginys, kuriame naudojami naujausi technologiniai pasiekimai. Futuristinis korpusas su dideliu sukamu ekranu pagamintas iš aukštos kokybės komponentų, o intuityviai suprantamas meniu palengvina naudojimą. Aparatas skirtas kosmetologijos ir estetinės medicinos sritims. Grožio kombai puikus sprendimas grožio salonuose , leidžiantis gerokai išplėsti procedūrų pasiūlą . Aparatas leidžia atlikti jauninimo, antakninių, antikonvulsijos, uždegiminių, anticellulitinių procedūrų, procedūrų svorio mažinimui ir figūros korekcijai.

1 195,00 € (su PVM) 987,60 € (be mok.)
Su mokesčiais

Intuityvus valdymo pultas

Intuityviai suprantama valdymo skydelis pagrindinis prietaiso elementas, užtikrinantis patogumą. Galimybė pritaikyti gydymo parametrus ir įvairios galimybės, pvz., gydymo režimo ar rūšies pasirinkimas, leidžia pritaikyti prietaiso veikimą konkrečiams kliento poreikiams. Akivaizdus displejas palengvina gydymo eigą, todėl kombinas yra patogesnis ir efektyvesnis.

Įrenginio funkcijų įvairovė

Patobulintas kosmetikos kombainas " Elegante Platinum T9 " yra universalioji priemonė veido ir kūno priežiūrai . Naudojamos naujoviškos technologijos leidžia atlikti daugybę specializuotų procedūrų. Specialiai pasirenkami įtaisai leidžia koncentruoti poveikį skirtingiems odos sluoksniams, o tai suteikia matomą ir ilgalaikį rezultatą, tuo pačiu užtikrinant kompleksinį ir individualų priežiūrą. Elegante Platinum T9" grožio salonas ne tik plečia grožio salonų pasiūlą, bet ir atitinka klientų lūkesčius, siūlydamas įvairias procedūras, pritaikytas unikaliems poreikiams.

UŽI

Ultragarsinės terapijos galvutės naudoja akustines bangas, kurių dažnis viršija žmogaus ausį, kad veikliosios medžiagos lengviau patektų į gilesnius odos sluoksnius ir paveiktų gydymo efektyvumą. Jie taip pat užtikrina gilią odos mikrobasažą, aktyvinant atitinkamas ląsteles efektyviai gaminti kolageną ir elastiną, skatindamos gilią odos regeneraciją, palaikant natūralius atsinaujinimo procesus ir gerinant bendrą būklę.

Radijo dažnis

Aukšto dažnio radijo bangos giliai prasiskverbia į odos sluoksnius, efektyviai pagreitindamos audinių regeneraciją. Ši procedūra naudoja radijo dažnių energiją, kad šildytų gilesnius odos sluoksnius, stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą, maitina ir pripildo odą deguonimi, suteikiant rezultatus, matomus jau po pirmosios procedūros. Radijo dažnio gydymo rezultatas yra odos elastingumas, raukšlių lengvinimas ir mažinimas. Procedūra taip pat bus sąjungininkė kovojant su gisų kojomis, raukšlėmis ir iš pirmo žvilgsnio gyvybės jėgos neturinčia oda.

Šaldymo galva

Gydymas apima aušinimo vietas, patiriančias eritemą, pažeistus kapiliarus ir hemangiomas, kuris suteikia gilią palengvėjimą. Jis vaidina svarbų vaidmenį aušinant odą, mažinant patinimą, palengvinant hemangioma ir eritema, taip pat atsipalaiduojant raumenims. Padidina kliento komfortą, ypač atliekant šilumos išskyrimo procedūras, ir padidina kosmetikos procedūrų efektyvumą. Jis veikia kaip odos raminimas, kliento komforto didinimas, potencialių šalutinių poveikių mažinimas ir daugelio kosmetikos procedūrų efektyvumo palaikymas.

Deimantinė dermabrazija

Šiuolaikinė ir neinvazinė kosmetikos procedūra tampa vis populiaresnė kaip odos priežiūros metodas. Jis naudoja specialius galvutes, kad atsargiai pašalintų ragų sluoksnį. Jie efektyviai pašalina mirusias ląsteles, teršalus ir smulkius trūkumus, tuo pačiu stimuliuoja regeneracijos procesus. Saugi ir patogi procedūra pagerina odos tekstūrą, mažina raukšles ir pašalina pigmentinius dėminius, suteikiant greitą rezultatą. Po deimantinės dermabrazijos oda tampa atnaujinta, sklandži ir blizganti, nereikalaujant ilgo atsigavimo. Tai puikus sprendimas efektyviai pagerinti odos būklę be invazinių procedūrų.

Biologinis odos liftingas

Neinvazinis gydymas, kuris yra veiksmingas sprendimas žmonėms, norintiems ištempti veidą be skalpelio, yra pagrįstas mikrokursių naudojimu. Ši elektros stimuliacijos rūšis padidina raumenų pluoštų susitraukimą , stimuliuoja raumenų darbą ir taip pagreitina toksinų ir perteklinės vandens pašalinimą iš organizmo . Impulsai skatina kolageno ir elastino gamybą gilesnėse odos sluoksniuose, o tai padidina elastingumą, lankstumą ir mažina mažas raukšles. Šiuolaikinė "Bio Skin Lifting" procedūra yra visiškai skausmingas ir suteikia ilgalaikius rezultatus: traukiamą, elastingą, sklandų ir atnaujintą odą.

Mesoterapija

Inovatyvus odos priežiūros srityje pripažintas gydymo metodas grindžiamas elektroporacija ir elektroosmosu. Procedūros padariniai apima: gilių ląstelių maitinimą, limfatinio drenažo palaikymą, medžiagų apykaitos pagreitinimą, limfo ir kraujo apyvartos gerinimą, raukšlių mažinimą, odos apšvietimą, atitinkamo drėgmės lygio palaikymą, celiulito šalinimą, riebalų deginimo pagreitinimą ir figūros korekciją. Jis užtikrina efektyvesnę priežiūros medžiagų absorbciją, prisitaiko prie individualių odos poreikių, užtikrinant kompleksinę priežiūrą.

Odos skrubberis

Kavitacinis pilingas veikia odą švelniai, naudingomis vibracijomis, nenaudojant elektros srovės. Procedūra apima odos valymą ultragarso bangomis, kurios sukelia kavitato reiškinį, t. y. aukšto slėgio oro burbuliukai, kurie suteikia gilią odos priežiūrą ir regeneraciją be šalutinių poveikių. Jis leidžia atlikti gilią odos regeneraciją greitai ir efektyviai atnaujinant ir giliai išvalant, mažinant perteklinę odos drėgmę iš porų, atsikratant žarnų, juodųjų taškų ir bakterijų. Tai puikus pradžia tolesnioms kosmetikos procedūroms.

Darsonvalizacija

Kosmetinė procedūra, naudojant aukštos dažnio srovę, yra novatoriškas būdas pagerinti odos būklę. D'Arsonavalio srovės stimuliuoja kraujotaką, o tai skatina odos audinių mitybą ir deguonies prisotinimą. Jie efektyviai sprendžia odos problemas, yra puikus sprendimas nuo spuogai ir mažina smulkius raukšles, didinant odos elastingumą. Be to, jų baktericidinis poveikis padeda palengvinti uždegimą ir palaiko odos gydymo procesą. Dėl savo kompleksinio poveikio ši procedūra tampa vis populiaresnė kosmetologijos srityje.

Švirkšti

Naudojamas vienodam skysčių tepimui ant odos, drėkinimui, tonikų ar sprejų tepimui, taip pat odos aušinimui. Idealiai tinka odos paruošimui kosmetikos procedūroms ir gali būti naudojamas kruopščiai išvalyti. Tai puikus būdas išlaikyti optimalų drėkinimo lygį, todėl oda tampa sveika ir šviesi. Purškimo galvutę galima naudoti ir aromaterapinių medžiagų purškimui. Jis turi papildomą funkciją, leidžiančią kosmetologui pritaikyti procedūras individualiems kliento poreikiams ir padaryti grožio seansus malonesniais.

Funkcinis ir elegantiškas įrenginys

Šiuolaikinis aparato išvaizda su aiškiu displeju ir platomis naudojimo galimybėmis suteikia aparatui elegantišką išvaizdą ir taps puikia papildoma kosmetologo kabineto įranga . Specialiai suprojektuotos galvos vietos ir nešliaužiantys pagrindo elementai žymiai padidina naudojimo komfortą.

Didesnis kaip nuotraukoje.

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo instrukcijas.

Į komplektą įeina: įrenginio pagrindas, įtaisų komplektas, pelotas, galvos laikiklis, pirštinės, maitinimo blokas, apsauginis, instrukcija.

Duomenys:

Galios: 80 W

Įtampa: 230 V

Garantija: 12 mėnesių

Pakuotės dydžiai: 75x45x35 žr

148162
22 Prekės