Freseris Saeyang Marathon 3 Champion baltas + SH37LN - 40.000 rpm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Freseris Saeyang Marathon 3 Champion baltas + SH37LN - 40.000 rpm

Profesionalus makiažas ir pedikūras.

Aukštos klasės frezerinis staklis Saeyang Marathon 3 Champion — kosmetologų rekomenduojamas aparatas, kuris palengvins tikslią kukulių ir nagų paruošimą ir panaikins ankstesnio padangos likučius, kas gerokai pagerins jų pasirengimą tolesnioms procedūroms. Geras galvos balansas ir apgalvotas funkcionalumas daro frezerį idealiu tiek profesionaliam, tiek namų naudojimui.

Praktiškas SH37LN galva.

Funkcinė, tiksli SH37LN galva puikiai guli rankoje, užtikrinant didelį komfortą. Jis pasiekia maksimalų greitį iki 40 000 sukimų per minutę, todėl jį lengva naudoti. Jame yra lengva naudoti sistema "Twist-Lock", kuri leidžia greitai pakeisti frazes. Tai padaro darbą labai paprastu ir intuityviu, ką įvertins ir sudėtingesni vartotojai. Freserinė audinys yra atitinkamai subalansuotas ir ergonominis, o jo vibracijos yra ribotos, o tai reiškia, kad net ilgas darbo valandas su frezerine mašina su dideliu tempimu. , todėl įrenginio šildymas nepastebimas. Lankstus atostogų virvėlis užtikrina didelį komfortą, iki 135 m ilgio apriboja šilumos srautą. Plastiko korpusas labai nenuvargo rankos

199,00 € (su PVM) 164,46 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Paprasta valdymas

Greitis gali būti reguliuojamas iki 40 000 sukimosi per minutę, o tai leidžia pritaikyti jį individualiems poreikiams, todėl patogiai atlikti įvairias procedūras. Be to, kontrolinis diodas apšviečia žalią šviesą, kad būtų lengviau atpažinti, ar frezeris veikia mažiausiu greičiu. Su prietaisu dirbti yra labai paprasta, veiksminga ir intuityviai suprantama, ką įvertins ir sudėtingesni vartotojai.

Tikslios funkcinės galimybės komfortui naudoti

Į rinkinį įtrauktos aksesuarai užtikrina saugumą ir patogumą. Freserinė mašina yra įrengta su peiliu, kuris leidžia tiksliai kontroliuoti galvos darbą ir laisvai ir patogiai dirbti. a>, arba pakabinti dėka patogos plastikinės rankenos, kuri gali būti pritvirtinta prie abiejų įrenginio pusių. leidžia paruošti reikiamus įrankius, kad juos galėtumėte turėti prie rankos dirbant. Sėrimo vieta ant korpuso, nes galima valdyti prietaisą be rankų. Darbo metu galvą galima saugiai įdėti ant specialiojo silikono laikmenos, kuri yra komplekte

Šiuolaikinis prietaisas, vertinamas specialistų

Garsus frezerinis aparatas Saeyang Marathon 3 Champion ergonominė forma puikiai derina funkcionalumą ir estetiką. Futuristinis korpusas baltais atspalviais puikiai dera su bet kokiu interjeru ir puikiai tinka net mažoms patalpoms. Be to, prietaisas yra aprūpintas guminėmis kojomis, kurios ne tik užtikrina tvirtumą, bet ir apsaugo paviršių, ant kurio jis stovi, nuo galimų pažeidimų. Dėl šių savybių šis prietaisas ne tik puikiai atlieka savo funkcijas, bet ir yra elegantiškas interjero dizaino elementas. , pabrėžiant šiuolaikinį patalpos pobūdį.

Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukcijas.

Į komplektą įeina: frezės pagrindas, galva, maitinimo blokas, kojų priedas, silikoninė galvos pagalvė, instrukcija.

Duomenys:

Korpuso spalva: baltos spalvos

Sukimosi greitis: 40 000 ap/min

Galva su sukimosi mechanizmu Lock

Maitinimas: laidinis

Galvos galia: 45 W

Įėjimo įtampos: 11040240 V

Garantija: 12 mėnesių

148497