Mini akumuliatorius Saeyang Maraton K38 Crafien, rožinis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mini akumuliatorius Saeyang Maraton K38 Crafien, rožinis

Brendas Saeyang siūlo aukštos kokybės priemones, naudingas atliekant profesionalias manikūro ir pedikūro procedūras. Produkcija Saeyang, vertinama tarp kosmetologų, pasižymi puikiu gaminimo kokybe, tikslumu ir inovacinių sprendimų naudojimu.

Idealus frezeris mobiliosioms paslaugoms

Kompaktiškas mini-frezeris Saeyang Marathon K38 Crafien praktiškas įrenginys, kuris puikiai tinka mobiliems makiažo meistriams. Tai palengvina nagų ir kukulių paruošimą, taip sukuriant idealią pagrindą tolesniems stiliams. Jis leidžia patogiai dirbti iki 8 valandų be įkrovimo .

Praktiškas galva SH300.

Švelnia galva gerai guli rankoje ir užtikrina patogų ir tikslų darbą . Dėl tinkamo pusiausvyros ir gerokai sumažėjusio vibracijų, jis neužvargina rankos, todėl galima atlikti net valandų trukmės procedūras. Jis aprūpintas paprasta naudoti Twist-Lock sistema, kuri leidžia greitai ir lengvai pakeisti frezas. Taigi, dirbti su prietaisu yra labai paprasta ir intuityviai suprantama , kad įvertins ir labiau reikalaujantys vartotojai.

359,00 € (su PVM) 296,69 € (be mok.)
Su mokesčiais

Skaitmeninis ekranas ir šviesodiodiniai indikatoriai

Naudojant rankeną galvos sukimosi greitį galima reguliuoti iki 30 000 sukimų per minutę, o tai leidžia efektyviai prisitaikyti prie individualių poreikių ir dėl to patogiai atlikti platų procedūrų spektrą. Šonose esančios naudingos mygtukos leidžia lengvai perjungti valdymą į kojų pavarą, sustabdyti prietaisą (pauzės funkcija), pakeisti sukimosi kryptį, o tai užtikrina visišką kontrolę su frezeriniu staklu ir palengvina jo darbo nustatymą konkrečioms paslaugoms. Šviesos diodų indikatoriai leidžia stebėti įrangos būklę. Jie pateikia informaciją apie sukimosi kryptį, akumuliatoriaus būklę, kojų pavaros aktyvavimą ir pauzę. Prietaisas yra aprūpintas apsauga nuo perkrovos su įspėjamuoju LED signalas, kuris apsaugo variklį nuo perkaitimo, taip užtikrinant didesnį eksploatacinį saugumą ir apsaugoti įrangą nuo pažeidimų.

Tikslios funkcinės galimybės komfortui naudoti

Mišiklis yra pakankamai tylus , kad galėtų veikti be erzinančio triukšmo, kuris yra svarbus tiek apdorojimo darbuotojui, tiek klientams. Įtaisytas 2850 mAh akumuliatorius leidžia patogiai dirbti iki 4-8 valandų vienu įkrovimu . Be to, įrenginys turi automatinį energijos taupymo režimą, kuris neleidžia iškrauti baterijos, net jei frezeris lieka įjungtas, kai jis nenaudojamas. Kojų variklis leidžia dirbti nustatytu greičiu, o tai padidina darbo tikslumą ir patogumą.

Mažų dydžių estetinis prietaisas

Futuristinis juodas plastikinis korpusas užtikrina ilgaamžiškumą ir paprastą valymą, taip pat yra vizualiai įdomus darbo stoties papildas. Mažas dydis ir santykinis lengvumas žymiai palengvina frezerinių mašinų saugojimą mažose patalpose ir jų gabenimą, o tai ypač svarbu mobiliųjų paslaugų atveju. Prietaiso apačioje yra šiek tiek guminti elementai, kurie daro jį tvirtesnį naudojimo metu.

Į komplektą įeina: frezerio pagrindas, galva, maitinimo blokas, kojų priedas, silikoninė galvos pagalvė, instrukcija.

Duomenys:

Korpuso spalva: rožinė

Sukimosi greitis: 30 000 ap/min

Galva su Twist-Lock mechanizmu

Maitinimo šaltinis: akumuliatorius

Galios: 24 W

Garantija: 12 mėnesių

148475
14 Prekės