Elektrinė kosmetinė kėdė Azzurro 803D 3 varikliai balta
zoom_out_map

Elektrinė kosmetinė kėdė Azzurro 803D 3 varikliai balta

Elektrinė kosmetologinė kėdė Azzurro 803D yra aprūpinta trimis pavaromis, kuriomis valdomas nuotolinio valdymo arba komplekte esančio kojų pavarų laidinis pultas. Jis pasižymi stabilumu, didelėmis individualizavimo galimybėmis ir universalumu, todėl puikiai tinka daugeliui specializuotų biurų.

Laisvas kėdės reglamentavimas.

Naudojant pultą, kėdę galima reguliuoti trijose dimensijose – ji turi elektrinį aukščio, nugaros ir kojų regliavimą. Sėdynės aukštis gali būti reguliuojamas nuo 64 iki 90 cm , o visiškai išsidėstęs kėdė ilgis siekia daugiau nei 2 metrus . Be to , kėdė turi reguliuojamą galvutę ir pagalvėles (abiejų elementų maksimalus išstūmimas +/- 17 cm). Tokie dydžiai leidžia lengvai naudoti įrangą skirtingo ūgio žmonėms ir leidžia pritaikyti ją tiek klientui, tiek procedūrą atliekančiam asmeniui. Sėdynės dešinėje pusėje esanti rankena leidžia pakabinti valdiklį taip, kad jis visada būtų prie rankos.

1 099,00 € (su PVM) 908,26 € (be mok.)
Su mokesčiais

Lengva valdyti kojų pavarą

Kojų pavaros — yra praktinis sprendimas, kuris suteikia naudotojui komfortą, užtikrinant tikslią kėdės padėties reglamentavimą. Tai suteikia kosmetologui visišką kontrolę dėl baldų išdėstymo, o tai labai pagerina darbo efektyvumą. Sėdynės valdymas tampa intuityvesnis ir ergonomiškesnis, todėl juos galima reguliuoti be rankų. Tai padeda palengvinti paslaugų teikimą ir išlaikyti darbo vietą švarią. Tai ne tik patogus, bet ir higieniškas sprendimas, kuris padidina kosmetikos pramonės standartus.

Komfortiškas įvairių paslaugų teikimas

Galvos dugno skylė idealiai tinka paslaugoms, kai klientas yra ant kojų (pvz., masažas). Į rinkinį įeina galvos dugno skylės apvalka ir patogi pagalvė, kuri palengvina įvairias operacijas ant veido ir kūno. Rankšluosčiai yra judri, gali būti įrengti vertikaliai arba sukonstruoti 180° , lengvai nuima, o tai palengvina tiesioginę prieigą prie kliento.

Profilizuota sėdynė patogumui.

Tinkamas profilas suteikia kėdėnei ergonominę formą ir leidžia ja patogiai įsikurti. Įrenginys gali būti padalintas į sofos padėtį , o dėl galvos dugno skylės jis taip pat puikiai tinka nugaros priežiūros ar masažo procedūroms .

Estetinis išvaizda ir aukštas funkcionalumas

Tvirta konstrukcija užtikrina durų tvirtumą ir ilgaamžiškumą . Sėdynė užpildyta porolonu ir padengta maloniu balta oda. Naudojant tokią medžiagą, įranga yra drėgmės atspari ir lengvai valoma. Minimalistinis, paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia jam suderinti bet kokį interjerą.

Išsamūs kėdės dydžiai nurodyti nuotraukoje.

Į komplektą įeina kėdė, nuotolinio valdymo pultas, maitinimo blokas, du galvutės, kojų variklis.

Duomenys:

Tipas: elektrinis

Spalva: baltos spalvos

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės užpildymas: putų sluoksnis

Valdiklis: laidinis, kojų pedalas

Galios: 50 W

Įtampa: 220-240 V

148393
22 Prekės