Elektrinė grožio kėdė Sillon Basic 3 varikliai. rotacinis baltas
zoom_out_map

Elektrinė grožio kėdė Sillon Basic 3 varikliai. rotacinis baltas

Sillon Basic sukimosi elektrinė kosmetikos kėdė pasižymi paprastumu, funkcionalumu ir universalumu. Įrenginys yra aprūpintas trimis priedu , valdomais naudojant paprastą naudoti laidinį nuotolinio valdymo pultą . Sėdynė pasižymi ergonomine sėdynėmis, dideliu judumu ir galimybėmis prisitaikyti prie individualių poreikių, todėl ji yra ideali daugeliui specializuotų biurų.

Paprasta reguliuoti nuotoliniu valdymo pultu.

Naudojant paprastą nuotolinio valdymo pultą, kėdę galima sklandžiai reguliuoti trijose dimensijose. Sėdynės aukštį galima reguliuoti nuo 60 cm iki 90 cm , o visiškai išsidėstęs kėdės ilgis sudaro apie 2 metrus . Toks dydis leidžia lengvai naudoti įrangą skirtingo ūgio žmonėms ir leidžia pritaikyti ją tiek klientui, tiek procedūros vykdytojui. Sėdynės dešinėje pusėje esanti rankena leidžia patogiai pakabinti valdymo pultą, kad jis netrukdytų procedūros metu.

1 199,00 € (su PVM) 990,91 € (be mok.)
Su mokesčiais

Mobiliumas, kad darbas būtų visiškai patogus

Prie pagrindo įrengtas mechanizmas leidžia kėdėlei sklandžiai suktis 45 laipsnių kampu abiem kryptimis. Pasirinkta padėtis gali būti lengvai užfiksuota, o tai užtikrina stabilumą ir komfortą net mažose patalpose. Ištraukiami ratai, esantys pagrindo gale, padidina įrangos judumą. Perkelus rankenėlę, kėdę galima pasukti, kad ji būtų patogi pagal atliekamą procedūrą ir turimą vietą.

Patogi sėdynė

Tinkamas profiliavimas suteikia kėdėnei ergonominę formą ir leidžia ja patogiai įsikurti net ilgą laiką dirbant. Įrenginys gali būti padalintas į sofos padėtį, o dėl atotrūkio ant galvos, paslėptos po pagalve, jis puikiai tinka veido, nugaros, kūno priežiūros ir masažo procedūroms.

Pėdsakų reglamentavimas

Pėdsakų kampas reguliuojamas rankinės rankenos pagalba . Įdiegus pasirinktą padėtį, jį galima lengvai užfiksuoti. Taip pat galima reguliuoti kojų stogų išstumimą, kas ypač naudinga ilgesniems žmonėms atliekant procedūras, suteikiant jiems geresnę paramą.

Elegantiškas ir funkcionalus dizainas

Sėdynė užpildyta porolonu ir padengta malonaus baltos spalvos dirbtinės odos. Naudojant tokią medžiagą, įranga yra ilgaamžiška, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Gerai apdirbti kraštai suteikia jam stilingą išvaizdą, o tvirtos konstrukcijos užtikrina ilgą naudojimą. Minimalistinis, paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia jam suderinti bet kokį interjerą.

Išsamūs kėdės dydžiai nurodyti nuotraukoje.

Į komplektą įeina: nuotolinio valdymo pultas, maitinimo blokas ir pagalvė ant galvos.

Duomenys:

Tipas: elektrinis

Aktuatorių skaičius: 3

Bazinė spalva: baltos spalvos

Apvalkos spalva: baltos spalvos

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės užpildymas: putų plotas

: nuotolinis, rankinis

Garantija: 12 mėnesių

Galios: 200 W

Įtampa: 220-230 V

148113
68 Prekės