SILLON Lux 273b elektrinė kosmetinė kėdė + 304 taburetė balta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-400,00 €

SILLON Lux 273b elektrinė kosmetinė kėdė + 304 taburetė balta

Elegantiška ir funkcionali kosmetinė kėdė.

Prekės ženklo Sillon siūloma įranga, pavyzdžiui, funkcinės kosmetinės kėdės, yra geros kokybės ir prieinamos kainos.Dėl tobulai suplanuoto Lux serijos kosmetikos kėdžių funkcionalumo šie modeliai idealiai tinka įvairioms procedūroms, atliekamoms profesionaliuose salonuose.

969,00 € (su PVM)1 369,00 €- 400,00 € 800,83 € (be mok.)
Su mokesčiais

Sillon Lux 273B elektrinė kosmetikos kėdė turi tris pavarus, kuriuos valdo nuotolinio valdymo pultas ant kablelio, leidžiantis ją sklandžiai reguliuoti trijose dimensijose. Sėdynės aukštis reguliuojamas nuo 65 cm iki 84 cm , o visiškai išsidėstęs vežimėlis iki 2 metrų ilgio . Įrenginys lengvai išsidėsčiamas į sofos padėtį, o tai, kartu su užkapuko po galvos galvos sluoksniu paslėpta skylė, gerokai padidina jo funkcionalumą teikiant paslaugas veido ir kūno priežiūrai.

Sėdynė taip pat yra aprūpinta judamomis rankšluostėmis, išleidžiamu galvos stulpynu ir metalinė rankšluostė nuotoliniam valdymui pakabinti. Sėdynė užpildyta atitinkamos kietumo putėmis ir padengta maloniu baltos spalvos sintetine oda, todėl įranga yra patogi naudoti, atspari drėgmei ir paprasta prižiūrėti. Dekoratyviniai mediniai elementai ant rankenų atskiria kėdę iš kitų modelių, sukuriant vizualiai patrauklią ir elegantišką akcentą. Tiksliai profiliuoti kraštai suteikia kėdžiai stilingą išvaizdą ir ergonominį sėdynę.

Ergonominė kėdė procedūrų vykdytojui.

Praktinė kosmetikos kėdė AM-304 leidžia patogiai atlikti visų rūšių kosmetikos procedūras. Įdiegus tvirtą hidraulinį cilindrą, jis leidžia reguliuoti aukštį bet kuriuo metu. Penkių žvaigždučių pagrindas užtikrina tvirtumą, o guminiai ratai palengvina baldų perkėlimą, o tai užtikrina patogų darbą. Nugarą taip pat lengva nuimti, todėl galima judėti laisvai. Šie sprendimai leidžia jums pritaikyti kėdę pagal jūsų poreikius ir šiuo metu atliekamą gydymą. Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia jam puikiai tilpti į bet kokį interjerą.

125907
82 Prekės