SILLON 211 gold pro kosmetikos kėdė, balta
zoom_out_map

SILLON 211 gold pro kosmetikos kėdė, balta

Paprastumas ir funkcionalumas

Sillon 211 gold pro yra praktinė įranga, padedanti dirbti daugelyje specializuotų salonų, įskaitant grožio, masažo ir tatuiruotės salonus. Jis tinka žmonėms, ieškantiems paprasto, funkcinio ir tuo pačiu originalaus kosmetikos baldų objekto.

Rankinis nuolydžio kampų reglamentavimas

Pasitelkiant atliekančias rankenėlės, galima palaipsniui reguliuoti kojų ir nugaros nuolydį. Tai leidžia optimaliai nustatyti aparatą pagal individualius poreikius , tinkamai ir patogiai atlikti procedūras ir patogiai naudoti . Sėdynė sulankstoma į sofos padėtį, jos ilgis yra 180 cm, o tai žymiai padidina funkcionalumą.

329,00 € (su PVM) 271,90 € (be mok.)
Su mokesčiais

Rankšluosčiai suteikia naudotojui pakankamai paramos ir komforto procedūros metu. Jei reikia, juos galima lengvai išmontuoti, todėl paslaugų teikėjas gali lengviau patekti į savo darbo vietas. Šie perpus padalinti elementai yra judūs, todėl gerai tinka, kai keičiate nugaros padėtį. Dėl galvos stulpelyje esančios skylės, kuri yra paslėpta po tinkamai profiliuota pagalvė, kėdė taip pat puikiai tinka nugaros priežiūros procedūroms, tokioms kaip masažas.

Naudojimo ergonomija ir minimalistinė išvaizda.

Aukso atspalvio metalinis rėmas su plūduriuojančiomis kojomis suteikia kėdėnei elegantišką išvaizdą, neužpildydamas erdvės. Pagrindas turi nuolatinį aukštį, todėl sėdynė yra nuolatiniame lygyje, o tai turėtų užtikrinti komfortą naudojant. Sėdynė užpildyta porolonu ir padengta baltos spalvos dirbtine oda. Naudojant tokią medžiagą, įranga yra patogiai naudojama, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Atitinkamai profiliuoti kraštai suteikia sėdynėms ergonominę formą . Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia jį suderinti su bet kokiu interjeru.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Auksiniai elementai padengti laku. Mechaniniai dangaus pažeidimai nėra reklaminiai.

Į komplektą įeina sėdynė su nugaros ir antklodės kojoms, rankeninių komplektas, antklodės pagalvė, pagrindo elementai.

Duomenys:

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės aukštis: 60 cm

Pilnai išsidėstytas ilgis: 182 cm

148495
7 Prekės