Integruotas dulkių surinkėjas Momo S-41, juodas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Integruotas dulkių surinkėjas Momo S-41, juodas

Įtaisytas Momo S-41 dulkių surinkėjas leidžia patogiai atlikti procedūras, įskaitant tikslų makiažą. Prietaisas, skirtas montuoti ant stalo stalo, yra stilistų poreikių atsakas, efektyviai apsaugantis tiek darbuotojų, tiek klientų plaučius nuo dulkių, susidarančių teikiant paslaugas.

Aukšto greičio ventiliatorius

Manikiruotojai, ypač dirbant su frezeriais, ilgą laiką susiduria su dulkėmis. Todėl svarbu užtikrinti , kad oras būtų tinkamai išvalytas efektyvaus absorbento pagalba . Priimtinai tylus, didelio greičio absorbcinis Momo S-41 ventiliatorius užtikrina komfortą ir saugumą. Įrenginys efektyviai renka dulkes, kurios patenka tiesiai į specialų maišelį. Norint užtikrinti visišką saugumą, paketas turi būti reguliariai keičiamas. Mūsų svetainėje galite nusipirkti atsargines, pakeičiamas – specialią krepšį.

69,00 € (su PVM) 57,02 € (be mok.)
Su mokesčiais

Galimybė įdiegti absorberį ant stalo – puikus sprendimas, gerinantis tiek darbo vietos estetiką, tiek funkcionalumą. Tai leidžia išlaikyti aukštus higienos standartus salone. Absorberis atrodo estetiškai ir neužima vertingos vietos ant stalo, kas žymiai supaprastina darbo vietos organizavimą. Jo padėtis gerokai pagerina darbo ergonomiją .

Šiuolaikinis minimalistinis dizainas

Šis modelis yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas. Paprasta konstrukcija ir metalinė grotuvė su įdomiu įsisavinimo skylės dizainu suteikia jai futuristinį išvaizdą, kuris pritraukia pirkėjų dėmesį ir leidžia tapti būdingu, įsimintinu svetainės elementu. Lakiniai paviršiai suteikia absorberui itin elegantišką išvaizdą, tuo pačiu jis yra tvirtas, paprastas priežiūrai ir funkcionalus.

Kaip naudoti:

• Įdėkite dulkių surinkimo įtaisą.

• Prijungkite prietaisą prie elektros tinklo naudojant maitinimo laidą.

• Įjunkite išjungiklį.

• Kai baigsite dirbti, išjunkite įrenginį nuo elektros ir ištuštinkite dulkių kaupiklį.

Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukcijas.

Į rinkinį įeina: absorberis, du vienkartiniai dulkių surinkimo maišeliai, instrukcija.

Duomenys:

Ventiliatorių skaičius: 1

Galios: 40 W

Įtampa: 22040240 V

Įrenginio dydžiai: 30x17x7,5 cm

Garantija: 12 mėnesių

132455
58 Prekės