Namams

Namams

"Apis ceramid power" hidrogelio pilingas su AHA rūgštimis 4% 100 ml
CERAMIDE POWER hidrogelio pilingas su AHA rūgštimis 4% 100 ml Suaktyvinkite natūralų ląstelių atsinaujinimą, kad oda atrodytų sveikai! Unikalus pieno, vyno ir obuolių rūgščių derinys su ekologišku nerolio hidrolatu ir yuzu keramidais veikia įvairiais lygmenimis: išlygina odos paviršių, suteikdamas jai natūralią ir gaivią spalvą, malšina uždegimus ir padeda pašalinti visus netobulumus, reguliuoja riebalinių liaukų veiklą. liaukų veiklą, riboja odos spindesį, skatina odos ląstelių atsinaujinimą, grąžindamas jai jaunatvišką išvaizdą. Hidrogelio pilingas greitai paruošia jus vėlesniems priežiūros etapams ir sustiprina teigiamą veikliųjų medžiagų poveikį į giliuosius odos sluoksnius. Indikacijos: sausai, pilkai, pavargusiai ir jautriai odai. Kontraindikacijos: alergiška bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Tepti 2 etapais: 1. Užtepkite šveitiklį tolygiu sluoksniu ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė odos, vengdami akių ir burnos srities, ir palikite maždaug 10 minučių. 2. Nuplaukite šiltu vandeniu ir naudokite tos pačios serijos kremą arba kaukę. Naudokite kartą per savaitę.
12,95 €
Apis ceramine power maitinamasis dieninis kremas 50 ml
CERAMIDE POWER maitinamasis dieninis kremas 50 ml Atraskite dvigubą keramidų galią, kurios dėka aprūpinsite odą jai reikalingomis veikliosiomis medžiagomis. Naujoviškos formulės kremo sudėtyje yra liposomose įkapsuluotų keramidų 6 ir giliai į epidermį prasiskverbiančių yuzu augalo keramidų derinys. Jie padeda atkurti natūralų hidrolipidinį barjerą ir padidina kolageno sintezę. Patobulinta karotinu, kapsuliniu vitaminu E, nerolių vandeniu ir pasiflorų ekstraktu, jūsų oda atsinaujins ir taps lygi. Taip tinkamai ją sudrėkinsite ir atsikratysite nemalonaus tempimo ir sausumo jausmo, užtikrindami komfortą visą dieną. Indikacijos: sausai, pilkšvai, pavargusiai ir jautriai odai. Kontraindikacijos: alergiška bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Kremą tepkite 2 etapais: 1. Kremą tepkite ant nuvalytos veido, kaklo ir iškirptės odos ir leiskite įsigerti. 2. Į kremą galima įlašinti kelis lašus maitinamojo stiprintuvo, kad oda būtų švytinti. Jei norite sustiprinti efektą, naudokite tos pačios linijos naktinę kaukę.
14,95 €
"Apis ceramine power night revitalising" kaukė 50 ml
CERAMIDE POWER regeneruojanti naktinė kaukė 50 ml Suaktyvinkite naktinę odos regeneraciją ir pajuskite, kaip jūsų oda švyti. Šiuolaikinėse laikmenose paslėpti keramidai 6 kartu su ceramidais iš Yuzu augalo pasiekia giliausius epidermio sluoksnius, kur atkuria natūralią hidrolipidinę membraną ir padidina drėkinimą. Praturtinta persikų aliejumi, taukmedžio sviestu, karotinu, ekologišku nerolių vandeniu ir pasiflorų ekstraktu, kaukė turės teigiamą poveikį intensyviai naktinei regeneracijai. Dėl įvairiapusio poveikio oda pabudus bus švelni, elastinga ir pailsėjusi. Indikacijos: sausai, pilkšvai, pavargusiai ir jautriai odai. Kontraindikacijos: alergija bet kuriai produkto sudedamajai daliai. Kaukę tepkite 2 etapais: 1. Užtepkite kaukę ant nuvalytos veido, kaklo ir iškirptės odos, lengvai įmasažuokite ir palikite per naktį. 2. Atsibudę nuvalykite odą nuo bet kokių likučių ir patepkite maitinamuoju tos pačios serijos dieniniu kremu.
14,95 €
"Apis ceramine power" maitinamasis spindesio stipriklis 30 ml
CERAMIDE POWER maitinamasis spindesio stiprintuvas 30 ml Išbandykite spindesio filtro stiprintuvą ir pajuskite tikrąją maitinimo galią - nepriekaištingai lygią ir švytinčią odą. Jauninamasis kokteilis suteiks jūsų odai reikiamą vitaminų dozę, reikalingą tinkamam jos funkcionavimui. Praturtintas liposominiais keramidais 6 ir juzu, jis atkuria natūralų hidrolipidinį apvalkalą ir padidina drėkinimą. Stiprintojo sudėtyje esantis ekologiškas nerolio vanduo kartu su hialurono rūgštimi ir pasiflorų ekstraktu atkurs odos elastingumą ir suteiks jai gyvybingumo. Ceramide Booster puikiai tinka kaip maitinamasis makiažo pagrindas. Indikacijos: sausai, papilkėjusiai, pavargusiai ir jautriai odai. Kontraindikacijos: alergiška bet kuriai produkto sudedamajai daliai. Tepkite 2 etapais: 1. Prieš naudojimą suplakite. 2. Tepkite ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė srities arba sumaišykite su tos pačios linijos kremu. Švelniai įmasažuokite į odą ir leiskite įsigerti.
10,95 €
"Apis Mont blanc" gaivinantis pieno stiprintuvas 100 ml
Išparduota
APIS MONT BLANC BOOSTER Gaivinantis pieno stiprintuvas "Invigorating Milk Booster" yra lengvos konsistencijos purškiamasis veido purškiklis, kuris tuo pačiu metu veikia kaip tonikas ir serumas. Puikiai tinka kaip makiažo pagrindas. Jis maloniai atgaivina, optimaliai drėkina ir maitina odą. Mažina matomą streso ir miego trūkumo poveikį, minkština ir lygina epidermį. - Mont Blanc ledyno vanduo suteikia gyvybingumo, intensyviai drėkina ir maitina. - IceAwake™ ledyninių bakterijų ekstraktas pastebimai pagerina odos spindesį, mažina streso ir nuovargio poveikį. - Pievinių migdolų sėklų aliejus atkuria epidermio hidrolipidinį barjerą, saugo nuo laisvųjų radikalų ir lėtina senėjimo procesus. Indikacijos: sausai, dehidratuotai, energijos stokojančiai odai. Kontraindikacijos: alergiška bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Galite naudoti 2 paprastais žingsniais: 1. Užpurkškite tiesiai ant veido arba užtepkite stiprintuvą ant rankos ir švelniai įmasažuokite į nuvalytą veido, kaklo ir iškirptės odą. 2. Palikite, kad įsigertų. Prieš naudodami suplakite!
"Apis Mont blanc" vandens micelinės valomosios putos 150 ml
Paskutinė prekė
APIS MONT BLANC WATER Micelinės veido valymo putos Šios micelinės veido valymo putos, skirtos veidui valyti ir makiažui nuvalyti, atgaivins ir suteiks odai energijos. Micelės užtikrina kruopštų epidermio valymą ir atkuria natūralų pH. - Dėl sudėtyje esančio Monblano ledyno vandens jos veikia tinkamą regeneraciją ir ląstelių atsinaujinimą, todėl oda tampa lygi, sudrėkinta ir pamaitinta. - IceAwake™ ledyninių bakterijų ekstraktas suteikia odai energijos ir atkuria jos gyvybingumą bei švytėjimą. Indikacijos: sausai, dehidratuotai, energijos stokojančiai odai. Kontraindikacijos: alergiška bet kuriai produkto sudedamajai daliai. Priemonę galite naudoti 4 paprastais žingsniais: 1. Užtepkite putų ant drėgnos odos. 2. Švelniai įmasažuokite, stengdamiesi padengti visą veidą. 3. Palaukite šiek tiek ir kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. 4. Užtepkite MONT BLANC MILKY BOOSTER.
9,95 €
"Apis Himalayan Water" micelinės valomosios veido putos 150 ml
APIS HIMALAYAN WATER Micelinės veido valymo putos Micelinės putos veidui plauti ir makiažui nuvalyti. Suteikia ilgai išliekantį gaivumo pojūtį ir veiksmingą valymą. - Dėl sudėtyje esančių micelų oda kruopščiai nuvaloma nuo nešvarumų ir makiažo likučių, nejaučiant tempimo. - Didelis itin tyro Himalajų šaltinių vandens kiekis palengvina odos regeneraciją, giliai drėkina ir ramina, oda tampa skaisti ir pailsėjusi. - Subalansuota su ašvagandos ekstraktu, ramina sudirgimus ir šalina nuovargio simptomus. Palieka nepakartojamą atsipalaidavimo pojūtį. Indikacijos: jautriai, sausai ir įtemptai odai. Kontraindikacijos: alergiška bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Galite naudoti 4 paprastais žingsniais: 1. Užtepkite putų ant drėgnos odos. 2. Švelniai įmasažuokite, stengdamiesi padengti visą veidą. 3. Palaukite šiek tiek ir kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. 4. Užtepkite HIMALAYAN MILKY BOOSTER.
9,95 €
Apis Himalajų drėkinamasis pienelis 100ml
APIS HIMALAYAN BOOSTER Drėkinamasis pieno stiprintuvas Lengvos konsistencijos purškiamas drėkinamasis pieno stiprintuvas. Derina toniko ir serumo savybes. Dėl itin lengvos formulės puikiai tinka ir kaip makiažo pagrindas po makiažu. - Sudėtyje esančio itin švaraus Himalajų šaltinių mineralinio vandens poveikio pagrindu jis suteikia ilgalaikį drėkinimą ir padeda pavargusiai odai atgauti ramybę ir švytėjimą. - Ašvagandos ekstraktas pašalina nuovargio pėdsakus, o didelis kanapių aliejaus kiekis optimaliai maitina epidermį ir veiksmingai saugo jį nuo išsausėjimo. Indikacijos: jautriai, sausai ir įtemptai odai. Kontraindikacijos: alergiška bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Galite naudoti 2 paprastais žingsniais: 1. Užpurkškite tiesiai ant veido arba užtepkite stiprintuvą ant rankos ir švelniai įmasažuokite į nuvalytą veido, kaklo ir iškirptės odą. 2. Palikite, kad įsigertų. Prieš naudodami suplakite!
9,95 €
Atgaivinantis akių kremas su platina ir bioaktyviais peptidais 10 ml
Platinum Shine HOME TERAPIS Atgaivinamasis akių kremas su platina ir bioaktyviaisiais peptidais 10 ml Pažangi akių kremo formulė, pasižyminti stipriomis atgaivinančiomis ir antioksidacinėmis savybėmis. Padeda panaikinti negražius tamsius ratilus ir paburkimą bei užkerta kelią jų susidarymui. Sudėtyje yra naujoviško komplekso, kuriame Fu-Lin grybų ekstraktas derinamas su dviem bioaktyviais peptidais (acetil-5-tetrapeptidu ir dipeptidu-2), sustiprintais vario tripeptidu, kad poveikis būtų itin ilgalaikis. Priemonė mažina "vikšrus", suteikdama akims jaunatvišką ir gaivią išvaizdą. sudėtyje esanti koloidinė platina su kofermentu Q10 apsaugo nuo laisvųjų radikalų, lėtina odos senėjimo procesus ir spartina jos regeneraciją. pridėjus ežiuolės aliejaus su taukmedžio sviestu, oda aplink akis intensyviai maitinama, atrodo švytinti ir pailsėjusi. Indikacijos: brandžiai odai aplink akis, kurią reikia apšviesti, regeneruoti ir išlyginti. Kontraindikacijos: alergija bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Naudojimo būdas: tepkite produktą ant odos aplink akis aplikatoriumi ir atlikite lengvą masažą.
14,95 €
Apis home terapis platinumloss platinum atjauninantis kremas 50 ml
Paskutinė prekė
HOME TERAPIS Platinum Shine atjauninantis kremas 50 ml Pažangi kremo formulė, pasižyminti stipriomis senėjimą stabdančiomis savybėmis. Sudėtyje yra koloidinės platinos, kuri kartu su niacinamidu ir vario tripeptidu reguliuoja natūralius odos senėjimo procesus, drėkina ir spartina jos regeneraciją. Pridėjus ežiuolių sėklų aliejaus ir taukmedžio sviesto, pastebimai išlyginamos raukšlės. Oda tampa skaisti, elastinga ir akivaizdžiai atjaunėjusi. Indikacijos: brandžiai odai, kuriai reikia skaistumo, regeneracijos ir švelnumo. Kontraindikacijos: alergiška bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Kaip naudoti: tolygiai paskirstykite kremą ant veido, kaklo ir dekoltė zonos. Palikite įsigerti.
14,95 €